Jennifer Aniston uudestaan ​​värjätyistä Brunette Locks: “On hyvä olla takaisin!”

Olin innoissamme, kun Jennifer Aniston esitteli hänen äskettäin värjätyt ruskeat lukot ja trendi-lob (long bob), ja nyt meillä on kaikki yksityiskohdat hänen kuumasta ulkoasustaan!

“Olen nauttinut siitä!” Aniston kertoo InStyle.com:lle hänen brunette-hiuksistaan. “Synnyin tällä värillä, ja muutaman vuoden kuluttua leikkiin kohokohdista menetin täydellisen kappaleen luonnollisesta hiusväriinsä, joten on mukavaa palata.” Mikä sai Anistonin tekemään voimakkaan muutoksen? Meillä on tämänhetkinen elokuvaprojekti kiittää siitä. “Totuus on, olen kuvannut elokuvaa viimeisten viiden viikon ajan ja hiukseni ovat osittain roolissa”, näyttelijä sanoo.

Anistonin hiukset eivät ole ainoa osa hänen ulkoasustaan, että hän on siirtynyt viime aikoihin– Hän on myös menossa makeup-ilmaiseksi. “En ole käyttänyt meikkiä viiden viikon ajan suoraan, koska olen ollut kuvien kaivoksissa”, hän sanoo. “Se on ollut hienoa ja melko vapauttavaa.” 

Nykyinen kauneusrutiini voi olla vähäinen, mutta tähti paljasti, että hän palaa tavallisiin kosmetiikkatottumuksiinsa, vaikkakaan se ei ole ollut helppoa. “Minulla oli päivällinen pari tyttöystäväni kanssa, joten menin kylpyhuoneeseen tekemään makeupani, mutta minulla ei ollut aavistustakaan mitä tehdä”, Aniston sanoo. “Se helppous heittää vähän ripsiväriä ja peitevoidetta? Tunsin oppivan uuden kielen oppimisen!”

Haluatko nähdä enemmän tähtiä, jotka ovat muuttaneet ulkonäköään? Klikkaa galleriaamme vielä enemmän kuuluisia hiusten makeovers.

– Marianne Mychaskiwin raportointi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 22 = 31

map