Jennifer Aniston “tappaa” Justin Theroux, jos hän ostaa toisen nahkatakki

Vaikka Jennifer Aniston ja Justin Theroux näennäisesti ovat yksi heck suhteesta, on yksi asia Theroux että häiritsee vaimonsa – hänen riippuvuutensa ostaa nahkatakit.

Ei ole mikään salaisuus, että tämä hunkainen tähti on yhtenäinen: on täysin jarring nähdä hänet muussa kuin musta biker-takki ja matching tumma skinnies. “Käytän saappaita, käytän farkkuja ja tavallisesti vain eräänlaista piristystä T-paitaa ja nahkatakkia”, Theroux kertoi Yahoo hänen päivittäisessä asussaan.

Mutta hänellä ei ole vain yksi tai kaksi takkia pyörimistään, ja hänen vaimonsa Aniston näyttää ajattelevan, että hänellä on tarpeeksi elinikää. “Jos tuon lisää nahkatakkia kotiin, vaimoni tappaa minut”, hän vitsaili.

Justin Theroux Jennifer Aniston - Lead 2016
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic)

Onneksi on paljon asioita, jotka rakastavat tätä tukevaa tyhmätä, jotta hän voi korjata hänen ostosongelmansa. Hän äskettäin kutsui vaimonsa “oikean badassin”.

VIDEO: Jennifer Aniston ja Justin Therouxin Cutest Couple Moments

“Hän on elänyt paljon härkiä. Monet ihmiset olisivat kaatuneet joidenkin stressiä kohtaan, joita hänelle on annettu. Olen erittäin ylpeä hänestä siitä, miten hän hoitaa itsensä. Joten outo tavalla, on kunnia seistä hänen takanaan. Todellakin, tässä mielessä hän on hämmästyttävä. “

RELATED: Justin Theroux jakaa salaisuutensa vahvaan avioliittoon Jennifer Anistonin kanssa: “Se kuulostaa yksinkertaiselta, mutta se on totta”

Pyörtyä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 3 =

map