Jennifer Aniston on kunnia hänen hyväntekeväisyystyössä St. Jude Children’s Research Hospitalin kanssa

Kun Jennifer Aniston on kunniavieras, sinun on vedettävä kaikki pysähdykset. Juuri siksi jokainen vierailija, joka tuli L.A.:n W Hollywood -kattoihin tiistai-iltana, reagoi äänekkäästi hämmästyneellä hetkellä, kun he saapuivat upeaan, valkoiseen paikkaan, jossa älykäs vesi kuohuviiniä kunnioittivat Aniston hänen jatkuvaan työskentelyyn St. Jude’s Children’s Researchin sairaalassa. Koko tila oli muuttunut näennäisesti loputtomilla valkoisilla ja selkeillä ilmapalloilla, sekä valkoiset tulppaanit ja calla-liljat, jotka leijuttivat lasikuplia koko valkoisen ruokalistan yläpuolella.

“Katso, mitä he tekivät. En edes ymmärrä missä olemme, “entinen Ystävät kauneus sanoi hämmästyneenä. Mutta kun ilta eteni, jopa sisustus toisti viulua yön todellisen ihmeen. Entinen St. Jude-potilas jakaa rohkean kertomuksensa aivosyövän torjumisesta pienenä lapsena, Aniston pyyhkäisi kyyneleet ennen kuin hän leikillään pyysi nuorta tyttöä, joka nyt oli täysin remission, tekemään halkeamia hänelle, mitä hän teki levottomalle suosionosoitukselle.

SmartWater sparkling Celebrates Jennifer Aniston And St Jude's Children's Hospital Embed
Mike Windle / Getty Images

“Olen niin iloinen, että olet täällä!”, Koskettanut Aniston kertoi vierailleensa, mukaan lukien Courteney Cox, Emma Roberts (alla, oikea) ja Jamie-Lynn Sigler, kun hän rohkaisi heitä nauttimaan upeasta ruoasta. Itse asiassa ei ollut mitään muuta kuin iloa, kun intiimi osapuoli kaivautui kuuluisaan kokkiun Mike Voltaggion kolmen ruokalajin atereen uudelleenkokoisille herneille ja porkkanoille, tärkeimmälle lusikka- tai lyhyelle kylkiluille ja intohimoisen hedelmän jälkiruokalle, johon liittyi älykkään veden kuohuviinien ja mansikan mokota.

Joanna Garcia Emma Roberts St. Jude's Event Embed
Mike Windle / Getty Images

RELATED: Rachel Zoe avaa L.A. Pop-Up-ja se on kaiken

Keskustelu vaihteli Oscar-viikon suunnitelmista raskauden kuulemiseen. “Olin kuin haluan luultavasti sanoa ihmisille, että olen raskaana, ennen kuin pääsen ulos”, nauroi vauva-bump rocking Joanna Garcia Swisher (edellä, vasen), jotka aikaisemmin olivat ilmoittaneet odottavansa toista vauvaa.

Mutta ennen kaikkea huoneessa oli tunnustusta siitä, kuinka hyvät asiat olivat, juuri tällä hetkellä. “Olemme erittäin onnekkaita”, Aniston kertoi Tyylissä filantropian merkityksestä hänen elämässään. “Elämme erittäin kaunista, onnekasta elämää, joka pystyy tekemään sen, mitä me voimme elää. Ja niin se on keino olla pysty tekemään jotain ihmisille, jotka ovat vähemmän kykeneviä. Se on jotain, joka saa sydämeni hymyilemään. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 − 37 =

map