Jennifer Aniston jakaa hänen salaisuutensa Salon-Perfect Blowoutin säilyttämiseen

Elämässä on tiettyjä totuuksia, joita ei voida kiistää – aurinko nousee itään ja laskeutuu länteen, vesi kiehuu 212 astetta fahrenheit ja Jennifer Anistonilla on ikuisesti täydelliset hiukset planeetalla. Jopa mid-kahvin ajettaessa hänen blowout pysyvät virheettömänä, joten ajattelimme, että tähti todennäköisesti tietää jotain tai jotain säilyttää tyyli ehjänä, varsinkin kun hän haluaa pitää lämpö tyylin melko vähän päivinä salongin tapaamisen jälkeen. “En läheskään sotkea hiuksillani, yritän jättää sen yksin niin paljon kuin mahdollista, jotta se pysyy terveinä. Yksi asia, jota aina rakastan, on ottaa se osioihin ja kierrä se punkiksi, mikä on hyvä lisäämällä kontrolloitua koostumusta ja hieman kiemuraa “, hän sanoo.” Jos sinulla on jokin kynsi hiuksessasi, joka muodostui yön aikana nukut, märät sormesi ja ota puhalluskuivain juuri niille osille. “ThE-tähti saa myös pienen avustuksen Living Proofin uudesta Perfect Hair Day Dry Shampoosta ($ 22; sephora.com). 

elävä Proof Embed
Kohteliaisuus

SAMANKALTAISET Tyylissä Kauneuseditoijat Jaa Tricks Making Their Blowouts Viimeinen

“Olen aina kääntynyt pois kuivista shampoosista, sillä kun käytän niitä, tuntuu siltä, ​​että olen lisännyt likaa ja seuraavana päivänä tuntuu vielä pahemalta”, hän kertoo meille. “Uskomatonta asiaa tässä on, että sen sijaan, että lisättäisiin kerääntymistä ja likaa, se auttaa imemään kaiken tämän ja itse puhdistaa päänahan. Kun laitat sen kiinni, odota 30 sekuntia ja harjaa se, se on kuin sinulla on juuri puhdistettu hiuspää. ” Lisävakuutusta varten hän lisää Nightcap-hoitoa (28 dollaria, sephora.com) muutama pumppu ennen kuin kääritään hänen säikeensä ylhäältä solmuksi, joka lisää loistaa ja lisää hienovaraisen tekstuurin. “Viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on viettää enemmän aikaa muotoiluun, puhumattakaan liiallisesta kuumuudesta voi aiheutua kulumista.” Amen, sisko.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

99 − 92 =

map