Jenna Dewanin tyyli muuttui kokonaan hänen lopullisen punaisen maton ulkoasun Ex Channing Tatumin jälkeen

Jenna Dewan Tatum Lead
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic

Jonathan Borge

03.04.2018 klo 13.15

Onko suhteesi tila vaikuttaa siihen, mitä päätät käyttää? Älä soita meille psykologeille, mutta huomasimme siirtymistä Jenna Dewanin tyyliin viimeisten kuukausien aikana. Jos asut kallion alla, Channing Tatum ja Jenna Dewan ilmoittivat jakavansa lähes yhdeksän vuoden avioliiton jälkeen. Kaiken kaikkiaan niiden erottaminen vaikuttaa erityisen ystävälliseltä.

“Syvästi rakastuimme niin monta vuotta sitten ja olemme käyneet maagisen matkan yhdessä. Ehdottomasti mitään ei ole muuttunut siitä, kuinka paljon me rakastamme toisiamme, mutta rakkaus on kaunis seikkailu, joka vie meidät eri poluilla nyt “, he jakavat yhteisen lausuman Ihmiset.

Vaikka Internet edelleen surra yhden Hollywoodin syvimmän pariskunnan loppua, meidän oli nopeasti analysoitava, mitkä merkit olivat suoraan edessäsi koko ajan. Dewanilla on varmasti aina ollut punaisen maton tyyliä, ja hän säännöllisesti kääntyy julkkiskuvaajan Brad Goreskin kanssa.

Mutta hänen ulkonäönsä ovat ottaneet tietyn je ne sais quoi koska hänellä oli viimeiset viralliset punaiset matto-esiintymisensä Channingin kanssa.

VIDEO: 12 Things to Know of Jenna Dewan

Viime syyskuussa pari näytti niin haaveilevan Lontoon ensi-ilta Kingsman: Kultainen ympyrä, jossa hän kääntyi Zac Posenille tyllihuiviin, jonka Disney-prinsessa voisi ja haluaa käyttää palloa, kuten tiedät. Ulkonäkö sanoi: “Olen rakastunut!” Ja he tuijottivat toistensa silmiin, jotka näyttivät ikuisiksi.

Mike Marsland / WireImage

Se oli ihanaa, mutta viimeinen hetki kameroiden edessä oli hieman erilainen sävy. Marraskuussa he osallistuivat L.A. – ensi – War Dog: Sotilaan paras ystävä yhdessä ja asiat tuntuivat enemmän jännittyneinä. Channing jälleen kerran pukeutui vaatteeseen, mutta tällä kertaa Dewan kääntyi naisen kaltaiselle LBD: lle, joka ainakin näkökulmastuksestämme antoi konservatiivisemman, suljetun vibron. Musta, loppujen lopuksi, ei ole kaikkein juhlavin väri. Noin tuolloin hän myös kääntyi samanväriseen samanlaiseen esiintymään.

Jason LaVeris

Nopeasti eteenpäin muutaman viikon kuluttua ja jenkki-Jenna laittoi seksikkäimmän odotuksensa vuoden 2017 American Music Awards -tapahtumassa, jossa hän näytti siltä kuin yksi badass, voimakas nainen superpelaaja alastonpuku.

Siirtyminen on melko merkittävää, ja koska hänellä on näkyvyys melko seksikäs mekot punaisella matolla. Ehkä hän on vain yksi ja rakastaa sitä? Ehkä hän vain halusi vaihtaa sen? Alla, kaikki, mitä hän on kuluttanut viimeisen esiintymisensa jälkeen Channingin kanssa. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − = 45

map