Jenna Dewan Tatum määrittelee uudelleen aluspaidat AMA: iin

Kun tähdet, kuten Kim Kardashian West ja Jennifer Lopez ovat pohjimmiltaan kääntyneet pukeutumaan alastomaan pukeutumiseen taidemuotoon, löysimme Jenna Dewan Tatumilta uuden sileän pukeutumisnäytelmän sunnuntai-iltana American Music Awards -palkinnolla. Näyttelijä osoitti vuoteen 2017 asti AMA: n metallipuhalluksella, joka todella vetäisi kaikki pysähdykset.

Alas pääntiestä vyötäröön korkealle (kyllä, vyötärö-korkea) rako, Dewan Tatum määritelty alasti tässä paljastava mekko. Sen lisäksi, että hän oli käytännöllisesti katsoen ei-vaatteita, puku toi draaman pelkkää pitkää junaa ja vastaavat kultaiset sandaalit.

Jenna Dewan Tatum
Neilson Barnard / Getty
Jenna Dewan Tatum AMA - Embed - 1
Neilson Barnard / Getty Images

Tähti säilytti lisävarusteensa vähäksi, valitsi vain pari korvakorusta ja kokoelma renkaita. Hän muotoili hampaitaan löysästi aalloina ja viimeisteli ulkonäön persikkahiljaa huulilla.

Jenna Dewan Tatum AMA - Embed - 2
Neilson Barnard / Getty Images

Kirjailija odotti koko vuoden oikean mekon käyttämiseksi Kira Kiran kanssa. Kiitos @amas, kiitos.

Jenna Dewan Tatumin (@jennadewan) jakama viesti

Korkeat raot olivat täysin trendejä punaisella matolla sunnuntai-iltana, isännältä Tracee Ellis Ross Ciara.

KUVAT: Katso kaikki julkkikset vuodelta 2017 AMAs Red Carpet

Kaikki suosikkihahmot näyttivät uskomattomilta jaloiltaan kiipeämällä taivaan korkeita rakoja vuoden 2017 American Music Awards -palkinnolla.

Katso kaikki yön paras punainen matto näyttää meidän galleriassa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 6 =

map