Jenna Dewan Tatum Bares Hänen Booty palkkio Homage Victoria Beckham

Jenna Dewan Tatum saa hieman posh-inspiraatiota lampialtaalta.

Sunnuntaina näyttelijä ilmestyi lähettämään aviomiehensä Channing Tatumille hänen Lontoon puhelinkorttinsa Instagramin kautta seksikkäillä alusvaatemallivalokuvilla, jotka antavat suuret Posh Spice vibes.

Yksi kuva jaettu Astua Star-tilillä näkyy mustan kantapään paljain äiti, pelkkää mustaa bodysuita, jossa on strateginen pitsiosasto ja läpinäkyvä verkkokoriste sekä tuore ulkonäkö bob on vain yksi esimerkki siitä, miten Dewan Tatumilla on Victoria Beckhamin look alas tii.

Oikein ylittäen jalat ja pitämällä kupin teetä ja lautasen, brunette kauneus tuijottaa hänen virvokkeita, kun hän yrittää jäljitellä suunnittelija ja entinen Spice Girl.

“Kuinka kuvittelisin, että Posh Spice tekee teetä”, hän kirjoitti.

Kuinka kuvittelisin, että Posh Spice ei tee aikaa ������

Jenna Dewan Tatumin (@jennadewan) jakama viesti

Ikään kuin tämä ammuttu ei ollut tarpeeksi röyhkeä, Tanssin maailma tuomari otti myös sosiaalisen median foorumi esittelemään hänen uskomattoman kuvan kohteliaasti booty-flaunting laukaus, sopivasti otsikoitu “Cheeky parveke sarjassa.”

Epäihkeä parveke-sarja

Jenna Dewan Tatumin (@jennadewan) jakama viesti

Jennan alusvaatteisiin pukeutunut kuvahaaste näytti menevän yöksi, kun tähti nauttii jonkin kaupungin “kuiskausmaagista” pukeutumalla hänen sultryn lausuntokappaleeseen silkkipuseroineen ja vastaavan kaivoslakalla.

���� alley magic

Jenna Dewan Tatumin (@jennadewan) jakama viesti

RELATED: Jenna Dewan Tatum kanavoi posh-tuoksua uusilla hiuksillaan

Jotain kertoo, että Posh hyväksyisi!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

12 − 9 =

map