Jen Atkin, Kardashian hiusten takana oleva nainen, aloittaa laajennuslinjan

Jen Atkin, Kardashiansin haalistelija, on hyvin matkallaan muuttumaan kaikkien hiusten hallittavaksi kuningatarksi. Hiljattain käynnistyneen Ouai Haircare -yrityksen lisäksi Atkin on juuri ilmoittanut luovansa ensimmäisen laajennuksensa yhteistyössä Beauty Works Online.

Siirry laihalle NEW Invisible®weft -tekniikalla! UUSI invisi® Clip-in -järjestelmä jäljittelee oman juuresi ulkonäköä. Sisältää 20 väritehosta, joissa on 5 uutta juurihahmoja. Ainoastaan ​​@jenatkinhair SHOP ��: n verkossa! Salonit & stylistit pysyvät virittäytyneinä huhtikuussa järjestettävään ammatilliseen laajennusmallistoon .. # JAxBW��

Video, jonka Beauty Works Online (@beauty_worksonline) on kirjoittanut

Atkin otti Instagramille jakamaan, että kokoelma, joka kesti 10 kuukautta aikaa kehittää, sisältää leikkeitä, nauhoja ja ompeleita, jotka ovat saatavana 20: ssä sävyssä ja viisi värivaihtoehtoa.

RELATED: Selvitä, kuinka usein Kim Kardashian pesee hänen hiukset-Plus, hänen suosikki kampaukset menneisyydestä

Asetukset �� @beauty_worksonline #JAxBW 3.21.16 ����

Kuva, jonka on kirjoittanut Celebrity Hairstylist (@jenatkinhair)

Remy-hiuslisäkkeet soittavat alle 400 dollaria popilla ja ovat nyt saatavana valmiiksi järjestyksessä. Atkin on myös kertonut, että hän aikoo vapauttaa huhtikuussa salonkeihin ja stylisteihin laajennetun linjan. Jos olet äskettäin pilkuttanut hiustesi lohkoksi ja haluat lisätä pituuden pituutta Kardashianin hattuun, suosittelemme tekemään tilauksen nyt, koska voimme vain kuvitella, että nämä laajennukset myydään nopeasti kuin Kylie Lip Kit.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map