Jeannetten seinät paljastavat yllättävän syyn Lasi-linnan elokuva oli tarttunut

Kaksitoista vuotta sitten lukijat eri puolilla maata rakastuivat Jeannette Wallsin ja epätavanomaisten väärinkäytösten bändiin, jota hän kutsuu perheeksi, joka elää hänen 2005 muistelmassaan, Lasi linna, luetteloidaan entisen toimittajan karkea ja räikeä lapsuus.

Kirjan varhaiset sivut muistuttavat erästä tekijän ensimmäisistä muistoista, jotka haaveilivat tulta kuumilla koirilla ruoanvalmistuksessa vain 3 vuoden ikäisenä, mikä johti kolmannen asteen palovammoihin vartalon yli. Vaikka tämä traumaattinen muisti on lyhyt, tapahtuma selittää paljon Wallsin lapsuudesta ja laissez-faire-vanhemmuudesta, joka merkitsi hänen kehitystään.

Luonnollisesti Walls-perheeseen kuuluu enemmän kuin tässä luvussa kuvattu ilmeinen laiminlyönti. Vaikka Jeannetten vanhemmat ottaisivat tien vähäisemmäksi perheen kasvattamisessa, niin muistelmassa ei koskaan korota rakkautta seinämien jäsenten välissä, joten lukeminen on koskettavaa ja nuolemaa.

Yli kymmenen vuotta sitten on kulunut Lasi linna nousi bestseller-listan kärkeen ja sementtisi itselleen kirjakaupungiksi tulevina vuosina. Ja tänään, suuren näytön sopeutuminen, pääosissa Brie Larson, Naomi Watts ja Woody Harrelson, osuu teattereihin. Seinien mukaan elokuvien sopeutumisesta puhuminen alkoi pian muistokuvan vapauttamisen jälkeen, mutta todellinen rakkaustyön tekeminen hopea-näytölle ei ollut yksinkertainen prosessi.

TK
JAKE GILES NETTER / LIONSGATE

“Olin vain iloinen siitä, että jokin elokuva olisi tehty – en välittänyt siitä, oliko hyvä vai ei,” Walls selitti keskustelun aikana Whitby Hotelissa N.Y.C. keskiviikkona. “Ja sitten jotain skriptejä tuli sisään ja olin kuin” Hmm … Tarkastele tätä politiikkaa! “”

Kun hänen tarinansa lopulta kääntyi, hän luovutti tuottajaa Gil Netter, jonka aiemmat luennot sisälsivät elokuvan sopeuttamisen Piin elämä. “Ajattelin, jos hän tiesi kuinka tehdä elokuva Bengalin tiikeriä ja orangutania veneessä, niin hän osaisi tehdä elokuvasta perheestäni” Walls vitsahti yhteistyöstä.

Tietenkin ennen Lasi linna oli elokuva tai jopa muistelma, se oli vain Wallsin elämä – keskeinen luku, jonka hän oli pitänyt itselleen vuosikymmenien ajan.

TK
JAKE GILES NETTER / LIONSGATE

“Olen yrittänyt kirjoittaa siitä, kun olin nuorempi – kun olin 20-luvulla ja 30-luvulla”, Walls sanoi, “ja kirjoittaisin pari sata sivua ja heitin sen pois. Se oli todella äitini haastavaa minua vain kertoa totuuden, mutta myös mieheni veti totuuden ulos minusta. Hän ajatteli liioittelen. Kun kerroin ensin lapsuudestani, hän oli kuin “kunnossa, mitä tahansa …”, mutta sitten hän tapasi äitini ja hän oli kuin “Oh, tämä on todella monimutkaista, mutta sinun täytyy kirjoittaa tämä tarina.” Kirjoitin ensimmäisen version kuudessa viikossa, ja se oli todella huono. Vietin viisi vuotta kirjoittamalla sen uudelleen, yrittäen olla rehellinen ja osa rehellisyydestä löytää äänesi. ”

Kuitenkin yksinkertainen se voi tuntua, Walls vaatii, että löytää, että sisäinen rehellisesti on ollut suuri haaste.

“Sinun on todella selvitettävä mieltäsi ja miettinyt” Mitä todella tapahtui, ja miltä minusta todella tuntui? “Kun kirjoitat jotain, sinä omat sen ja se ei vaikuta sinuun samalla tavoin. Se on erittäin katartista ja suosittelen sitä kenelle tahansa sitä harkitsevalle – mutta sinun on oltava peloton siitä, et voi huolehtia siitä, mitä kukaan aikoo ajatella. Sinun täytyy ottaa äitini neuvoja ja kertoa totuus. Jos on jotain niin hirvittävää ja niin tuskallista, ettet voi kuvitella, että se laittaa sanalle, se tarkoittaa sinun tarvitsee. “

TK
JAKE GILES NETTER / LIONSGATE

Kirjailija jatkoi: “Sinä vastustat sitä ja sanoit:” Olenko rehellinen? Ei, minun täytyy mennä hieman syvemmälle. “Mieheni oli se, joka sanoi:” Sinä et ole rehellinen, sinä olet pinnallinen, mennä hieman syvemmälle. “En halua sanoa, että se ei vaikuta minuun, koska ilmeisesti se on – olemme kaikki hieman hajallaan, meillä kaikilla on ongelmia menneisyydestämme – mutta temppu ei tee sitä sinulla ei ole näitä asioita, vaan omistaa heidät. “

RELATED: Sneak Peek: Lasi linna Todistaa vain, kuinka joustavat lapset ovat

Sen lisäksi, että katsaukset, jotka hän on antanut muistojaan sivulle, Walls sanoo lukijan (ja nyt katsojan) palautteen olevan uskomattoman palkitseva.

“Niin kauan vain tuntui loukkuun tähän. Kukaan ei ymmärrä, se on häpeällistä … Ja silloin, kun joku kertoo tarinan, se avaa muita ihmisiä kertomaan tarinoita, ja se minulle on se, miksi kerromme tarinoitamme – se on kyseisten tunneyhteyksien vuoksi, joten ei yksin. On niin monia ihmisiä, jotka tulevat luokseni ja sanovat: “Elämän yksityiskohdat ovat erilaisia, mutta sinulla ja minulla on paljon yhteistä.” Yksi niistä ihmisistä, jotka tulivat minuun seulonnan jälkeen, hän näytti niin upealta – Hän oli kaikki Neiman-Marcused-out, ja hänellä oli timantteja hänen käsiinsä … ja hän menee: “Tyttöystävä, sinä ja minä voisimme olla sisaria” – ja tiedät, että se on kyse. Kyseessä ovat nämä siteet, nämä emotionaaliset siteet. “

Seinien katsominen elämästään elokuvassa on antanut muistoja ja tunteita lapsuudelleen uuden ulottuvuuden, joka sisältää syyllisyytensä sisarustensa kanssa – erityisesti hänen nuorin sisarensa Maureen, joka nyt kärsii skitsofreniaan.

<em>Lasi linna</em><br/>“></div><div class=

11. elokuuta

Jeannette Wallsin bestselling -memokuvaus vihdoin saa kuvaruutuun tämän kuun. Akatemian palkinnon saanut Brie Larson pelaa Uraa itsensä toteuttamana, menestyksekkääksi naiseksi, joka kertoo kasvatuksensa epäkunnossa olevien epädemokraattisten nomadien. Woody Harrelson ja Naomi Watts ovat Wallin vanhempia.

Jake Giles Netter / Lionsgate

“Monet ihmiset sanoivat,” kuinka voit anteeksi vanhemmillesi? “Ja henkilö, jonka minä anteeksi, on itseäni, koska me vetäydymme koukkuissamme ja joutuu tekemään kovia valintoja päästäksemme”, Walls selitti. “Ajattelen itseäni itsekkäinä, ja se oli yksi muunneltavista asioista katsomassa tätä elokuvaa, näki, että Brie Larson teki nämä vaikeat valinnat. Rakastin häntä ja juurten hänelle tavalla, jota en koskaan rakastanut tai juurtunut itselleni, joten se oli eräänlainen upea. Ajattelin, että ihmiset todella pitävät minua halveksussa, kun kerroin tarinalleni, ja he eivät. Ja luulen, että olemme omaa tiukimpia kriitikoita joskus. Koska hän on selviyty, hänet vietät selviytyneen syyllisyyden yli. “

VIDEO: Raha: Kuinka sarjakuvakirjoja tuli sarjakuvista elokuvista

 

Nyt kun hän on nähnyt sopeutumisen kokonaan, Walls on tyytyväinen tuloksiin.

“Olin iloinen”, hän sanoi. “He eivät kirjoittaneet outoja, ruma kamaa, mutta he eivät myöskään unohtaneet iloa. Yksi arvostelijoista kirjoitti “jumittua iloa”, ja minä vain rakastin sitä. Se oli raakaa – siellä oli kipua ja siellä oli iloa ja siellä oli tuskaa. Sattui satu ja siellä oli lunastus … Siinä on kaikki nämä asiat – se on elämä. “

Lasi linna avaa tänään teattereissa valtakunnallisesti.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

72 + = 80

map