Janet Jackson luopuu vauvapumpustaan ​​ilmoittaessaan raskautensa

Näyttää siltä, ​​että uusi Jackson-vauva voisi olla täällä aikaisemmin kuin luulemme!

Lähes kuusi kuukautta sen lykkäämisen jälkeen Unbreakable World Tour suunnitella perheen takaisin huhtikuussa, Janet Jackson astui Lontoossa mukavaan rentoon äitiysyhtyeeseen.

50-vuotias laulaja, joka odottaa ensimmäistä äitinsä aviomies Wissam Al Manaa, kuvattiin Lontoossa viime viikolla vierailemalla vauvan huonekaluliikkeeseen Back in Action.

Jackson osoitti rentoa äitiystyyppinsä pitkähihainen päällä, harmaat hihat, slip-on lenkkarit ja oranssi-aksentti huivi. Äiti-to-be vetäytyi takaisin pitkät punotut hiukset ponnahduslautalla ja liukui laajaan pääpantaan, joka sopi yhteen monokromaattiseen kokonaisuuteensa.

* PREMIUM EXCLUSIVE* London, UK - A heavily pregnant Janet Jackson is spotted picking up some baby products for her expecting child with husband Wissam Al Mana. Janet entered 'Back in Action' which is a back pain solutions store in Central London for expe
AKM-GSI

Twitterissä huhtikuussa julkaistussa videossa Jackson selitti fanit, miksi hän lykkää tulevia esityksiä.

“Mieheni ja minä suunnittelemme perheemme, joten minun täytyy viivästyttää kiertuetta”, hän sanoi leikeessä. “Jos voit, yritä ymmärtää, että on tärkeää, että teen tämän nyt. Minun täytyy lepota lääkärin määräykset. Mutta en ole unohtanut sinua. “

LINKIT: Katso Janet Jacksonin parhaat musiikkivideot

Jackson naimisissa miljardööri-liikemies Al Mana vuonna 2012 ja hänen miehensä on aiemmin kuvannut “Rhythm Nation” laulaja hänen “uneksi nainen” ja tekee harvinainen mutta ihastuttava esiintyminen hänen Instagram rehu.

Tuntuu niin hyvältä olla kotona Minun vauva ja minä! #UnbreakableMinneapolis

Valokuvan lähettänyt Janet Jackson (@janetjackson)

Jacksonin veli Jermaine vahvisti raskautensa Tyylissä toukokuussa sanomalla: “Sisareni Janet on minun vauva. Hän on kunnossa, mutta hänellä on vauva. Vauva, jolla on vauva. Katsomme häntä kuin pikku vauva. Ja nyt hän on kasvanut ja hänellä on vauva. Olen ylpeä siitä, että olen setä, enkä voi odottaa, kuinka tämä vauva aikoo näyttää. “

RELATED VIDEO: Kerry Washingtonin äitiystyyli on todella upea

Ylpeä iso veli sanoi myös, että hänen pienen sisarensa on “tunne hienoa” ja on “suuri äiti”.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map