Helmikuun alussa Jamie Lynn Spears koki jokaisen äidin painajaisen, kun traaginen ATV-onnettomuus uhatti hänen 8-vuotiaan tyttärensä, Maddien.

Ihmeellisesti Maddie sai täydellisen elpymisen ja Spears ei voi ylittää hänen kiitollisuuttaan pelastustoimiin, jotka tekivät tyttärensä tulevaisuuden mahdolliseksi.

Yli kymmenen kuukautta lähellä kuolemaan johtanutta tapahtumaa, Jamie Lynn otti Instagramiin jakamaan kiitoksensa vielä kerran.

“Vaikein virstanpylväs minulle ja perheelleni on koskaan kohdannut melkein menettämässä kaunista Maddieamme, mutta kiitos Jumalalle ja kahdelle enkelille tässä kuvassa pystyimme juhlimaan Maddiea 9-vuotiaana yhdessä”, Spears kirjoitti. “Tämä virstanpylväs tuli todellinen ihme, ja olemme ikuisesti kiitollisia siitä.”

Vaikein virstanpylväs minulle ja perheelleni on koskaan kohdannut melkein menettämässä kaunista Maddieamme, mutta kiitos Jumalalle ja kahdelle enkelille tässä kuvassa pystyimme juhlimaan Maddiea, joka yhdisti 9-vuotiaat yhdessä. Tämä virstanpylväs tuli todellinen ihme, ja olemme ikuisesti kiitollisia siitä. # 12DaysOfJLS

Jamie Lynn Spearsin (@jamielynnspears) yhteinen viesti

John ja Victoria, ensimmäiset vastaajat, jotka pelastivat Maddien elämän (kuvassa yllä), osallistuivat Jamie Lynnin jännittävään yhdeksännen syntymäpäiväjuhlaan kesäkuussa.

VIDEO: Britney Spears ja Mariah Carey ovat illallinen

Meillä on tunne, että lomakausi on erityisen erikoinen Spearsille ja hänen perheelleen. 

❤️❤️

Jamie Lynn Spearsin (@jamielynnspears) yhteinen viesti

Oli niin ihana matka New Yorkissa perheen kanssa … ei voi odottaa palata! @Thestandard

Jamie Lynn Spearsin (@jamielynnspears) yhteinen viesti