Jamie Chung ottaa hänen näköjään päivästä yöhön tämän hameen kanssa

Jamie Chung ei olisi street style-tähti, jota hänellä ei ole uskomattomia näyttämötaitoja. Näin oli, kun hän suunnitteli yhden mustavalkoisen kontrastin laskostetun Proenza Schoulerin midi-hameen ($ 2,250, barneys.com) kahdella tavalla, jotka olivat yhtä erilaisia ​​kuin yö ja päivä. Kirjaimellisesti.

Päivän aikana hänet sattui ottamaan röyhtäen kammio-paidalla, jonka hän rohkeasti jättänyt unbuttoned. Mutta hän kohosi rennon kappaleen laskostettuun Proenza Schoulerin hameen, herkän riipuksen, leikkisä Anya Hindmarch-toteamuksen ja mustat Stuart Weitzmanin sandaalit. Sinä yönä hän piti saman hameen, mutta otti toisen muotiriskin, tuomalla lisää raitoja leikkisästi vuorattuun neulaskuun. Smoldering silmämeikki, vampy red lip, ja pitsi-up sandaalit ympäröivät hänen yön kokoonpano.

Takeaway täällä on, että Chung on tyylisuuntainen nero ja että laskostettu hame on käynnissä monipuolisimmalle vaatteelle siellä. Vedä Jamie ja mykistä omaa ommeloitua hameen alla.

Jamie Chung Embed
Kohteliaisuus

Osta kappaleet (myötäpäivään ylhäältä vasemmalta): Topshop, 105 dollaria; topshop.com. Raoul, 288 dollaria; raoul.com. Proenza Schouler, 1650 dollaria; net-a-porter.com. Mango, 90 dollaria; mango.com.

RELATED: Take Your Look From Day to Night, kuten Jamie Chung osoitti

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 4

map