Jalkapallo, meditaatio, aamiainen! Katso miten Kate Hudson sai valmiiksi Golden Globe -palkintoja

Kate Hudson löi Golden Globe -pehmoisen punaisen maton tänä iltana uskomattoman seksikäs Winter Versace -paita. Upea numero sisälsi pienen leikkauksen kaula-aukon ja sivulasit, joissa on koruompeloituja hihnoja. Näyttelijä, jolla on pari yksinkertaista mutta upeaa timanttikaulaa Forevermark-korvakorusta ja tyylikäs kynttilä. Sophie Lopez, Hudsonin stylisti, kääntyi Tyylissä yksinomaan Hudsonin upeiden palapelien valintaprosessissa. “Pukussa oli valkoista kristallikaulua, joten minun piti olla varovainen, ettemme liioittele koruja, vaan tarvitsi koruja, jotka tekivät lausunnon hienolla tavalla”, Lopez sanoo lisäämällä, että timantit olivat myös täydellisiä Hudsonin tyylikkäille ja minimaalisille hiuksille ja meikkeille Katso.

KUVAT: Kate Hudsonin parhaat odotukset punaisella matolla

Joten mihin Hudsonille on tehtävä punainen matto valmiiksi? Aikaisemmin, kahden äiti otti Instagramiin dokumentaatiota ennen Golden Globe -tapahtumaa, johon kuului aamiaisen tekeminen poikaansa, meditoiminen, suosikkihahmojen kauneudenhoitotuotteita suosiminen ja Denver Broncosin pelin katselu televisiossa. Katso joitain hänen Globes prep alhaalta, ja tutustu kaikkiin parhaisiin ilmiöihin vuoden 2015 Golden Globes -punamattoista (Hudson included!) Galleriassamme.

11:40 am-11:50am �� # 10MindfulMinutes #quiet #love #SettingIntentions #peace

Kuva, jonka on lähettänyt Kate Hudson (@katehudson)

 

Suihkuaika �� Kauneudenhoitotuotteita ❤️ # GoldenGlobes2015

Kuva, jonka on lähettänyt Kate Hudson (@katehudson)

 

Minun on valmistauduttava �� … No, minulla on toinen painopiste tällä hetkellä! Go Broncos! ���� #Poistoja # GoldenGlobes2015

Videota lähettänyt Kate Hudson (@katehudson)

KUVAT: Kaikki parhaat näyttelyt Golden Globes Red Carpetilta!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 1

map