Jake Gyllenhaalin vaimo on tässä kiltti

Jos olet nähnyt trailerin Jake Gyllenhaalin uudelle draamalle purkaminen, tiedät, että hänen vaimonsa, jota näyttelijä Heather Lind on soittanut, ei ole elossa pitkään. Itse asiassa koko elokuva perustuu Gyllenhaalin luonteen purkamiseen ja mahdolliseen uudelleenrakentamiseen sen jälkeen, kun hän menettää hänet auton kaatumiseen. Lindin mukaan hänen lyhennetyn näytönsä ajan, kun Gyllenhaalin vaimotyöskentely jäi kuitenkin pysyväksi vaikutukseksi.

“Haluan kertoa ihmisille, olen vain elossa muutamia minuutteja elokuvasta, mutta minä menin naimisiin Jake kanssa ikuisuuteen”, Lind vitsaili N.Y.C. seulonta purkaminen. Eli mikä se on Todella haluavat pelata näyttelijän kumppania rikollisuudessa? “Se on melko hyvä”, hän sanoo. “Kun eräänlainen sävy kuluu siitä, se on Jake Gyllenhaal, huomaat että hän on mukavin kaveri. “

Jake Gyllenhaal
Fox Searchlight -kuvia

Yksi tärkeä asia, että Lind oppi näyttelijästä, kun he kuvaavat New Yorkissa? Hänellä on hyvä maku ravintoloissa. “Jake otti näyttelijät ja miehistön Chinatownissa hämmästyttävälle nyytille. Se oli kuin 25 meistä, jotka laskeutuivat tälle pienelle pienelle paikalle ja hän osoitti meille, miten nuudelit oikein “, hän sanoo. “Todella, on hauskaa työskennellä jonkun kanssa, jonka kanssa katsot ja näet, että he ovat myös hienoja.”

RELATED: In purkaminen, Jake Gyllenhaal oppii kohtaamaan tunteitaan (ja julkisen tanssin pelko)

Elokuvassa, joka myös tähtää Naomi Watts ja Chris Cooper, Gyllenhaal pelaa Davis, investointipankkija, joka kirjoittaa useita henkilökohtaisia ​​kirjeitä automaatista yritys tapa käsitellä hänen vaimonsa äkillinen ohimennen. Yksittäinen leike elokuvasta (alla), osoittaa joitain näistä rehellisistä tunnustuksista, kuten hän ei koskaan tiesi hänen vaimonsa ollessaan naimisissa. “Kun menetät jonkun, on taipumus kuolemaa heitä ja muuttaa heidät sankareiksi”, lisää Lind. “Mutta se, mitä rakastan tästä elokuvasta, on se, että näillä hahmoilla on puutteita. He eivät ole enkeleitä tai paholaisia, vaan todellisia ihmisiä. “

Katso yksinomainen leike purkaminen yllä ja nauti elokuvasta tietyissä teattereissa perjantaina 8. huhtikuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 − 78 =

map