Jaimie Alexander kuinka hänet lähes pidätettiin (vaikka alasti) Taping Blindspot

Jaimie Alexander soittaa loistavaa badassia uudessa laskuesityksessä Sokea piste, mutta joskus niin viileä työ saa sinut vähän vaivaa. Hän selitti Late Night Seth Meyersin kanssa että hän oli melko lähellä puhelun poliisin kanssa kuvaamisen aikana. Hän ei ole varma siitä, miksi tuottajat eivät ajattelisi huolestuttavan, kun he kuvaavat itseään Freedom Towerin edustalla sijaitsevassa hotellihuoneessa pitäen samalla todellisia haulikoita ja M4: ää ja peittämässä hänen hahmonsa allekirjoitustatua (hän ​​leikkii amnesia herättävää naista pussissa Times Squarella – joka näyttää olevan assasin kaltaisia ​​taitoja). 

RELATED: Kumpi Twilight Star vain on sitoutunut? 

Koska kaihtimet olivat auki, hän kiinnitti huomiota läheisiin rakennustyöntekijöihin, jotka kutsuivat poliisin, “kuten sinun pitäisi!” hän sanoi. Hän sanoo pian, että he kuulivat poliisin oven ääneen kuultavan ääneen. Alexander ei kuitenkaan kyennyt vastaamaan ovelle kuin hän oli kylpyhuoneessa muuttumassa sukellusvarusteisiinsa, joten hän oli alasti. “Haluan olla alasti”, hän vitsaili. Kun poliisi tuli kylpyhuoneen oveen, hän kertoi heille, ettei hän ollut pukeutunut. 

RELATED: Katso Julianna Marguliesin parhaita näyttäviä näytelmiä hyvältä vaimolta

Sitten he pyysivät tietää, minkä viraston hän oli oven kautta. “Ja olin kuin” Ahhhh! WME, koska se on minun toimiva virasto, en tiennyt, mistä he puhuivat, ei mikään hienommista hetkistänne “, hän sanoi. “Miksi, sinulla on koe minulle?” Meyers kuulosti nauraen. Lopulta kaikki selvitettiin poliisin kanssa ja he pyysivät katsomaan traileria esitykselle. 

NBC: n Sokea piste sai koko vuodenajan pickup-järjestyksen aiemmin tässä kuussa. 

Katso Alexander puhu lisää hänen läheisestä puhelustaan ​​Seth Meyersin kanssa klikkaamalla yllä. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 8

map