Jaime Kingin hiukset vakuuttavat sinut lopulta saada Perm

Joitakin trendejä yrität, ja toiset arvostavat vain sitä, että kaikki rohkeat ystäväsi yrittävät. Kaksivärinen huulipuna? Varma! Sahatut silmät? Se on Jennalle! Olet ehkä jättänyt pois Permsin sellaiseksi, jota et koskaan tiennyt, mutta olemme täällä kertomassa teille, että asiat ovat suuresti muuttuneet hyvää vuotta 1986 lähtien. Ja ja Jaime King on myös.

Julkisuus vieraili äskettäin julkkis-kampaajana Kiley Fitzgeraldissa saadakseen mitä mainostetaan moderniksi permiksi. Hän dokumentoi koko prosessin Instagramissa, ottaessaan ennen kuvaansa vaaleat hiukset käärittyin sauvoihin ja laukauksen jälkeen hänen ranta-aaltojaan. Vuoden 2018 versiossa on tavallisimmin prosessin tuloksena syntyneiden kovien haavan kiharojen sijaan löysempi kiharat ja aallot, jotka kestävät viikkoa loppuun.

Ensimmäinen pysyvästi kolmannen asteen jälkeen! ��

Jaime Kingin (@jaime_king) jakama viesti

ET VOILA! Tässä on @jaime_kingin uusi ilme #perm @bykileyfitz #makeup @haleymariemakeup #hair & #haircut @sascha_breuer #hairbysaschabreuer

Sascha Breuer Hair Stylistin (@sascha_breuer) jakama viesti

VIDEO: Perms tulevat takaisin – mutta he saavat modernin makeoverin.

RELATED: Kuvia, jotka vakuuttavat sinut saamaan modernin Perm

Nyt meillä on vieläkin tarkempi katsaus Kingin kampaukseen, kun hän esitteli aallonsa Rachel Zoe Fall 2018 -esittelyssä Los Angelesissa. Hiusten hienot käyrät lisäävät liikkumista ja tekstuuria hänen yleiseen ulkoasuunsa ja täydentävät hänen rohkeita reunuksiaan täydellisesti. Se näyttää siltä, ​​että hän vietti päivän rannalla ja antoi suolaveden toimivan sen taikuudella.

Harkitse tätä vielä syytä tutkia uutta hiushoitoa hiuksille.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 − 41 =

map