Jaden Smith oli paras aika Louis Vuitton -kaupassa Pariisissa

Jaden Smith toi hauskuuden tänä iltana. 19-vuotias Will Smithin ja Jada Pinkett Smithin poika osallistui Pariisin Louis Vuitton Boutiquein avajaisiin osana muotiviikosta ja hän toi A-pelin punaiselle matolle. 

Hän ei vain näyttänyt täysin tuoretta pukeutunutta LV-takkia, purppuran laskuvarjopusseja ja mustat T-paidat, joiden hiukset olivat värjäytyneet kirkkaan keltaisiksi, mutta hänellä oli myös ehdottomasti paras aika hamming se matolle. Muutamien ottamien laukausten lisäksi hän otti isänsä ja veljensä Trey Smithin kanssa, hän oli kaiken asenne, kun hän poltti, osoitti ja yleensä näytti kaveri, jonka haluaisit roikkua puolueen kanssa. 

VIDEO: Jaden Smith on äiti Jadan Doppelgänger 

Jaden Smith Louis Vuitton - EMBED
Pascal Le Segretain / Getty

Vaikka Jaden oli kiireinen poseeraa ja näyttänyt tyylikkäistä asuistaan, isä Will Smith oli sivussa myös goofballia. Kuten Jaden esitteli vakavasti, näet Will taustalla heittää rauhan merkki. Tulemme varmasti näkemään missä Jaden saa sen. Loppujen lopuksi hänen isänsä on Bel-Airin tuore Prince. 

RELATED: Jaden Smith omissa sanoissaan: Miksi aloitin liiketoiminnan auttaa ympäristöä

Tahtoa Smith Louis Vuitton - EMBED
Pierre Suu / Getty
seppä Family Louis Vuitton - EMBED
Bertrand Rindoff Petroff / Getty

Smithit eivät olleet vain tyylikkäitä julkkiksia. BFFs Busy Phillips ja Michelle Williams olivat mukana yhdessä Alicia Vikanderin, Paul Bettanyn, Jennifer Connollyn, Marion Cotillardin ja Cate Blanchettin kanssa.. 

Vain minä, Pariisissa kaksoisneuvojeni kanssa, joita rakastan. ❤️

Busy Philippsin (@busyphilipps) jakama viesti

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 8 =

map