Jackie Kennedyn unohtumaton vaaleanpunainen Chanel Suit tarkoittaa Natalie Portmania

Natalie Portman on jo kerännyt Oscar-buzzia hänen roolistaan ​​Jackie Kennedyssa tulevassa elokuvassa Jackie. Mutta osanotto oli pelottava tehtävä, jopa Portmanin kaltaiselle näyttelijäksi.

Hän keskusteli siitä, miltä tuntui käsitellä suorituskykyä maanantaina Tänään show. “Olin järkyttynyt, koska kaikki tietävät, miltä hän näyttää erityisen hyvin ja kuinka hän kuulosti”, sanoo Oscar-palkittu näyttelijä. “Enkä olekaan kuvittanut häntä kuin väritys, en ole koskaan ajatellut minusta mitään jäljittelevää tai mitään, se oli pelottavaa.”

VIDEO: Katso Natalie Portman Jackie perävaunu

 

Kuvataidetta First Lady on kuvannut tähän mennessä useita näyttelijöitä – Katie Holmes ja Minka Kelly muutamia – mutta Portmanin esitys Pablo Larraín -ohjattua draamaa haaveilee. Elokuvassa tutustutaan kauhistuttaviin ja kulttuuriin siirtyviin päiviin presidentti John F. Kennedyn murhien jälkeen.

Ja Jackie Kennedyn unohtumattoman veren värjätyn vaaleanpunaisen Chanel-pukeutumisen yhteydessä Portman sanoi: “Uskon, että kirjoittaja Noah Oppenheimer oli älykäs filosofia keskittyä näinä päivinä heti salamurhan jälkeen, koska se antaa sinulle mikrokosmos siitä, kuka hän oli henkilö.”

“Nähdä häntä tässä uskomattoman paineistetussa tilanteessa ja nähdä tuona hetkenä, kun hänen miehensä tapettiin sylissään ja miten hirvittävä, kauhea ja traumaattinen”, sanoi Portman. “Hänellä oli mielen läsnäolo sanomalla” jäämään tähän pukeutumiseen, koska kuva on tärkeä nyt. ” On tärkeää, että ihmiset näkevät, mitä tämä näyttää. He tarjosivat poistamaan tämän verisen pukun ja hän sanoi: “Ei, kaikkien pitäisi nähdä, mitä tämä on.” “

 

 

RELATED: Natalie Portmanin Äitiystyyli

Saada kiinni Jackie teattereissa joulukuuhun 2.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 6 =

map