Jackie Kennedyin rakastettu Cartier Watch osuu huutokauppaan

Vaikka se on ollut yli 20 vuotta hänen ohi, entinen First Lady Jackie Kennedy on osoittautunut kerta toisensa jälkeen, että hän on todellinen klassikko.

Kennedyn ajaton tyyli ja massahaaste testataan tänä kesäkuussa, kun Christie’s Rare Watches ja American Icons -kaupat myyvät valaisimia trendikkäiden rakastetulle 1962 Cartier-säiliön rannekellolle.

Jackie Kennedy
Max Nash / AP

Jackie’s auran prinssi Stanislaw “Stas” Radziwillin lahja, 18-karaatin kullan kello sisältää henkilökohtaisen kaiverruksen takana, lukemalla “Stas Jackie 23. helmikuuta 63 2: 05-21: 35. “Kirjoitus viittaa Kennedyn hallinnon yritykseen edistää liikuntaa – JFK kannusti Valkoisen talon työntekijöitä aloittamaan 17-tunnin vaelluksen Floridan tieliikenteessä esimerkkinä. Stas oli yksi osallistujista, ja kaiverrettu kellonaika on hänen vaelluksensa aloitus- ja lopetusaika.

Jackie Kennedy Watch
Kiltti Christie’s
Jackie Kennedy Watch
Kiltti Christie’s

Vaikka Jackie ei osallistunut aloitteeseen, hän käytti kellon usein ja kiitti avioituaan omalla lahjallaan – Stas ja Kennedyn neuvonantaja Chuck Spaldingin akvarellimaalaus, jossa oli sama aikaleima “helmikuussa 23, 1963 2: 05-21: 35 pm “ja mukaan lukien lähetys” Jackie Stasille rakkaudella ja ihailulla “.

Jackie Kennedy Auction - Painting - Embed
Christie’s: n hyvä

RELATED: New Memoir tarjoaa huomion Jackie Kennedyn viehättävässä Closet-sisustuksessa

Henkilökohtaisten ja syvästi historiallisten kappaleiden odotetaan nettoavan 60 000 ja 120 000 dollarin välillä, kun erä asetetaan huutokauppaan 21. kesäkuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 − = 49

map