J. Loin takaisin studioon, jossa seksikäs selfie todistaa sen

Jennifer Lopez työskentelee sen kaikkien sanojen aistein! 47-vuotias äiti, näyttelijä ja laulaja ilmoittivat Instagramille seuraajia tänään, että hän palaa töihin ja nauhoittaa musiikkia studiossa. Lopez jakaa seksikäs selfie näyttää fanit, mitä hän on, päällään kuulokkeita ja valmis menemään studio-äänitysmikrofonin eteen. Sinisiä sävyjä tähti näytti rentoa, mutta tyylikkäästi asennettua valkoista säiliön yläosaa ja meikkiä korostaen kulmia ja kadehdittavia poskipaloja. Hän täytti ulkonäkönsä hunaja-ruskeilla lukoillaan, jotka oli vedetty yhteen korkeassa lonkkalevyssä.

Takaisin siihen…

Jennifer Lopez (@jlo): n jakama viesti

Hän kuvailee valokuvan “Back to it …” ja vaikka hän ei ilmoittanut, mitä hän kirjaa, istunto todennäköisesti hänen tulevassa yhteistyössä entisen miehensä Marc Anthonyin kanssa. Anthony ja hänen yritys, Magnus Media ja Sony Music Latin ovat valmiita tuottamaan ja kehittämään espanjankielistä albumia, kun taas Lopez käyttää lauluaan espanjalaisten melodioiden keskellä luomaan kaavion kärkimaisia ​​osumia. Lopez ei ole julkaissut espanjankielistä albumia vuodesta 2007, jolloin hän julkaisi, Como Ama Una Mujer, jota Anthony teki myös yhteistyössä.

VIDEO: Jennifer Lopezilla on Major League New Beau

 

Twins äiti on äskettäin ollut hänen NBC-draamasarjansa kohdalla, Sinisiä sävyjä, joka uudistettiin kolmannella kaudella, koko drake-asia ja hänen uusi suhde entinen pro-baseball-pelaaja Alex Rodriguez, jonka kanssa hän vain nautti romanttisesta bahamilaisesta lomasta. 

RELATED: Jennifer Lopez selviytyi yhdestä pikkuleipistä päivää ennen kuin hän teki sen

Tähtien albumin ensimmäinen yksittäinen poissaolon oletettavasti pudotetaan marraskuussa, joten jono J. Lonin huipputulosten soittolista toistetaan odotettaessa!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 7

map