J.Lo Stuns pukeutuvassa mekossa ja Cornrowsissa amerikkalaisesta Idolista – Tässä on kuinka toistaa “Do

J.Lo ei tarvitse leikata hänen kuntosalilla varustetusta vaihteistostaan ​​osoittaakseen, että hänen kaarensa ovat toisin kuin missä tahansa. Keskiviikkoisin American Idol, Las Vegasin esiintyjä toivotti innokkaita Hollywood-kilpailijoita pelkkää, pitsiä ja koristeltua Thai Nguyen-mekkoa, joka osoitti olevansa valmis tekemään muotin ennen hit-näyttelyn loppuajoa. Parintaa hänen look-me-designinsa vaivattomasti, Lopez laskeutui pari mustaa ja karkeaa Christian Loubotuin -pumppua ja otti enemmän lähestymistapaa jalokiviinsä, uimaan useita timantteja ja mustia nappuloita, rannerenkaita ja korvakoruja.

Ja vaikka hänen allekirjoituksensa savuinen silmä ja tulevat – tämä silmänräpä pysyi paikallaan, se on hänen kokeilevansa “tehdä, että puhuivat volyymit. “Tyylimme, jota teimme tänä iltana, kutsutaan” ruohokarhuiksi “, koska ne puhkeavat,” Hairstylistin Neicy Small kertoi Tyylissä. “Ensin leikattiin hiukset ja lisäsimme sitten pienen geelihelmän hänen irtopäähänsä edessä. Sitten kun pantiin osiin, teimme geeliä jokaiseen kappaleeseen niin että se oli sileä. Valmistimme ruiskuttamalla [L’Oreal Elnett Satin Extra Strong Hold Hairspray] (15 dollaria, ulta.com) ympäri. “

KUVAT: J.Lo’s Head-to-Toe -näkymät vuodelta 14 ja 15 American Idol

Huomioi Smallin kokeiltu ja todellinen temppu. Loppujen lopuksi olemme varmoja, että Lopez muuttaa sen dramaattisesti tänään torstaina American Idol jakso, ilmestyy klo 8 ET Foxilla.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 2

map