J.Lo silti näyttää virheettömältä, kun he saavat tanssitansseja ihastuttavilta pikkulapsilta

Jennifer Lopez ei vielä näe mitään, mutta virheetön, kun hän näyttäytyy hänen booty poppin “liikkuu, ja maanantai-iltana” Toddlerography “luokka ei ollut poikkeus.

Kuuluisa legendaarisista tanssimuutoksista, “Booty” -tanssi todisti, että hän pystyi vielä oppimaan jotain tai kaksi kun hän pysähtyi Myöhäinen myöhäinen esitys suosittuun segmenttiin. Näyttelyn aikana Lopez koului koreografiaksi ihastuttavista, vaikkakin erittäin kovaisista pikkupoikaryhmistä, jotka pelasivat tanssinopettajaa yöksi.

Lopez – joka teki erikoisen ulkoasun Lsöi Late Show ‘s Carpool Karaoke Primetime Special– oli varoituksellisesti ennakkovaroitunut isäntä James Cordenin totsista kun hän lämmitti hänen ab-baring kuntopyörä. “Tämä luokka vie sinut muokkaamaan kaiken, mitä ajattelet, että tiedät tanssista.” Opettajat ovat painajaisia. Älä katso edes silmänräpäyksessä “, brittiläinen hauska mies kertoi hänelle.

Sitten J. L.: n tanssitaustalla “On the Floor” taistelussa taistelussa pari pyrki seuraamaan heidän mini-koreografiensa johdatuksia, kun heitä kehotettiin saamaan sydäntään hyppäämällä paikoilleen, juoksevat kierrokset edestakaisin huone, ja indeksoi ja pyörii lattialla yrittäen jatkaa useilla uusilla vaiheilla. Jopa kokenut Latinan lauluntekijä oli kauhistanut hetkeksi yhden ihastuttavan tytön erityisen kovaa lyönnistä hyppäämällä lohkoon ja sitten venyttämällä jalkansa pään yläpuolelle.

Meillä oli myös lisätty annos hienosäätöä sen jälkeen, kun ryhmä oli jäähtynyt leikkihetkellä pallon kuopassa yhden tanssinopettajansa kanssa, ja kaksoset eivät voineet vastustaa petollisia palloja. Segmentin loppuessa tähti onnistui vahvistamaan asemaa perimmäisenä tanssiva kuningatar jollakin tavalla tekemällä edes haastattelevia liikkeitä ja silliest direktiivejä tanssirutiiniksi, joka on hänen Las Vegasin residenssinsä arvoinen.

RELATED: Jennifer Lopezin korkeatasainen satiinimekko vie henkeäsi pois

Klikkaa tästä ja viritä sisään klo 24.00 Carpool Karaoke Primetime Special alla nähdäksesi parin yrittää seurata pieniä ohjaajiaan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 1

map