J.Lo näyttää pois keskipitkän oikean koukunsa Bae-harjoitusistunnon aikana A-Rodilla

Kuka tiesi Jennifer Lopezilla oli hulluja nyrkkeilytaitoja?!

Latina-lauluntekijä osoitti, että kuka on pomo, kun hän räpytti poikaystävänsä, Alex Rodriguezin, uuden UFC-kuntosalinsa Miami.

Kun J.Lo sai ensimmäisen tarkastelunsa avaruuteen, joka avattiin aiemmin tässä kuussa, oli aika kiihkeä parit hiki istunto, ja Rodriguez ei voinut auttaa, mutta on vaikuttunut hänen tyttöystävänsä kykyä rengas.

VIDEO: J.Lo ja A-Rod juhlivat heidän syntymäpäivänsä yhdessä Miamissa

Baseball-legenda vietiin Instagramiin jakamaan treenin video-sarjan Bon Jovi -tapahtumaan, jossa kuntosyöpä pariskunta sai käsiinsä nauhoitettuina ennen kuin he menivät pään päähän heidän nyrkkeilyohjaajiensa kanssa. J. lyö hänen tavoittelunsa epäröimättä ja osoitti hänen oikean koukunsa prosessissa. 

“Toinen päivä @ufcgymkendall”, A-Rod kuvattu leike, joka päättyy kaikkien aikojen paras mikki pudotushetkellä, kun urheilija ja pop-tähti – nyt pukeutunut ab-flaunting-neonvihreä urheilu-rintaliivit, sovitettu leggingsit ja peilataan lentäjiä – poistuu kuntosalilta voimakkaassa yhtenäisyydessä. 

Toinen päivä @ufcgymkendall ���� #UFCGym #TrainDifferent @jlo @jasonfigorski

Alex Rodriguezin (@arod) jakama viesti

RELATED: Justin Timberlake liittyi J-Rodin päivämäärään Hamptonsissa

Vain tyypillinen päivä kuntosalilla näille aktiivisille lovebirdsille!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + = 12

map