J. Crew palasi perusteet kevään 2016, Scores Big with Stripes

Päivän lopussa J.Crew on brändi, joka todella määrittelee amerikkalaisen muodin. Se on etiketti, joka korostaa jokapäiväisiä klassikoita nykyajan kanssa – vaivattomasti, että toiset haaveilevat saavuttaakseen. Ja kevään / kesän 2016 aikana brändi palasi juurilleen toimittamalla useita vanhoja kappaleita, nimittäin painettu, joka on osoittautunut kaikkein ajattomimpia: raidat. (Ok, ja karkea ja ruudullinen, mutta enimmäkseen raidat.)

Brändi käveli linjaa perinteisten klassisten mustavalkoisten (ajattelevat: meripeninkulman) ja glitzy värikkäät raidat, jotka todellisessa J.Crew-muoti oli iloisesti koristeltu paljetein versioina. Muita raitoja kiihkeästi käytettiin roikkuvia rivejä, jotka olivat ristikkäisiä, olkahihnoja, joissa oli sopivat housut, röyhelönauhaiset raidalliset ristipäälliset ristipäällysteiset ohuet kaistaleet, rypyttyt rugby-raidalliset tees, jossa on paljettuja raidallisia Bermudoja ja kauniita pastellivärejä.

“Me haluamme ajatella, että J. Crew -tyylin pitäisi vastustaa aikaa ja trendejä”, sanoo Jenna Lyons, J. Crewin toimitusjohtaja ja johtava luova johtaja (ja kaikkien tyttöjen murskat), jotka korostivat raitoja ja “rento-tyylisiä” paljetteja brändin DNA: ta. “J.Crew-tyylillä yksi yhteinen elementti on ajattomuus, joka on heti tuttua ja tuoreena muuttamalla asiayhteyttä.”

KUVAT: Katso kaikki Front Row Action kevät / kesällä 2016 -näyttelyt

Jalkineiden kanssa yhtä klassisia brändejä, kuten Dr. Scholl, SeaVees ja New Balance, Lyonin lausunto ei voisi olla enää totta. Tutustu kaikkiin J.Crew-iterointeihin alla oleviin raitoihin.

J Crew 1
Getty Images Pohjois-Amerikka
J Crew 2
Getty Images Pohjois-Amerikka
J Crew 3
Getty Images Pohjois-Amerikka
J Crew 4
Getty Images Pohjois-Amerikka

RELATED: Banana tasavallan kevätkokoelma tekee meistä todella haluamme käyttää työvaatteita

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

20 − 11 =

map