Ivanka Trumpin seuraajilla on nyt toinen keino pysyä mukana liiketoiminnan naisen jokapäiväisissä tapahtumissa. Tiistaina näkyvästi raskaana oleva Trump, joka odottaa vauvan numeroa 3, ilmoitti seuraajille, että hän aloittaa Snapchat-tilin. Median mogulin faneille hän lupasi jakaa seuraajien kanssa taaksepäin näyttäviä viimeisimpiä yritystoimintaansa Ivanka Trumpin päämajassa.

#TeamIvanka on LIVE #Snapchatissa! Muista lisätä meitä saadaksesi yksinoikeudellista sisältöä ja vangita elämän kohtauksia takana #IvankaTrumpHQ! ��: Ivanka Trump

Video, jonka on lähettänyt Ivanka Trump (@ivankatrump)

Vaikka olemme innoissamme näkemään “viileä yksinomainen sisältö”, jonka hän on luvannut lähettää Snapchatille, ansaitsemme prioriteetit suoraan. Toivomme, että Trump jakaa mieleisiin kaksi pientä, Arabellaa, 4 ja Josephia 2 sekä hänen vastasyntynyttä, kun hän saapuu tänä keväänä.

SAMANKALTAISET Katso Ivanka Trumpin suloiset esikylläiset naurut hänen poikansa kanssa

Kuva, jonka lähettäjä on Ivanka Trump (@ivankatrump)

kävely metsissä ��

Kuva, jonka lähettäjä on Ivanka Trump (@ivankatrump)

SAMANKALTAISET Ivanka Trump esittelee hänen “Favorite Dress” New Baby Bump Selfie: n

Instagramissa viime viikonloppuna, Trump nähtiin ja vaellukselta ja päästyään jonkin verran kaivattua aikaa ennen kevään vauvan saapumista (yllä). Loppujen lopuksi työstä tulevan äidin päivittäinen rutiini tulee olemaan kyse vaippamuutokset, naps-ja toivottavasti vauvan täyttävät napit. Jos haluat nähdä itsesi, seuraa Trump on Snapchat hänen käyttäjänimessään: IvankaTrump.