Ivanka Trump etsii Donald Trumpin peruukan Backstagea SNL: llä – Katso hänen hilpeä valokuva

Nämä Trump-geenit ovat vahvoja! Ivanka Trump sai käsissään peruukki, joka jäljittelee isää Donald Trumpin surullista teosta ja tulokset ovat hilpeitä.

Ivanka (joka on raskaana kolmannen lapsensa kanssa) pääsi mestarilliseen päähän valokuvauksesta, jossa hän tekee huomaamatonta vaikutelmaa The Donald’ssa, joka on täydellinen roistoisen pulleineen ja Trumpin sormipisteenä. Näyttää siltä, ​​että kaikki mallivuoden mallit maksoivat!

“Mitä tapahtui, kun kävin backstagessa #SNL: ssä ja löysin isäni hahmon peruukki … #priceless #SaturdayNightLive @NBCSNL”, 34-vuotias yrityskokogelokuvaus Instagramissa.

Mitä tapahtui, kun olin vaeltamassa backstagessa #SNL: llä ja löysin isäni hahmon peruukki … #priceless #SaturdayNightLive @NBCSNL

Kuva, jonka lähettäjä on Ivanka Trump (@ivankatrump)

LISÄTIETOJA: raskaana Ivanka Trump nauttii romanttisesta syntymäpäiväpelistä tyylikkäässä rahapajassa

Rakastava tytär oli Lauantai-ilta elää studiossa elokuvasta sattumaa episodiin, jossa pääsi isä (ja presidentin toiveikas), joka ilmestyi viikonlopun aikana.

Mustasukkainen? Kokeile Trumpin kampausta itsellesi Tyylissämuokkaustyökalu!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 − = 20

map