Isla Fisher korvasi kasvonsa Amy Adamsin lomakortilla ja kukaan ei huomannut

Jos sinulla on vaikea erottaa toisistaan ​​Isla Fisher ja Amy Adams, et ole yksin – jopa Fisherin perhe sekoittaa kaksi punapäätä. Näyttelijä, joka toimii yhdessä Adamsin kanssa Öiset eläimet, sanoi, että hän oli äärimmäinen kepponen ystävilleen ja perheelleen asettamalla Adamsin joulukortilleen, mutta kukaan ei edes huomannut eroa.

“Aviomies ja minä, oikeastaan ​​yksi vuosi loma-onnittelukorttimme, leikkasin ja liimasin Amy Adamsin kasvot minun päälleni. Joten se oli Sasha, Amy ja lapset, ja sitten sanoimme: “vuodenaikaa terveisiä Sashasta, Islasta ja”, kukaan ei huomannut “, Fisher vitsaili Tänään show. “Jokainen oli kuin” Oh kortti oli niin söpö “. Minä olen,” Se oli vitsi! Se ei ole minä – se on Amy! “

40-vuotias myös rikkoi joitakin jännittäviä uutisia mahdollisuudesta Kuokkavieraat jatko. “Juoksin Vince Vaughnin puolueeseen ja hän sanoi, että ilmeisesti aiomme tehdä jatkoa. Joten olen todella innoissani nähdäkseen, mitä Glorialle tapahtui, Fisher sanoi.

Vaikka ei ole tehty sopimusta, Hääpudotuskoneet 2 on ehdottomasti heitettävä ympäriinsä. “En todellakaan sanoisi sitä aamu-tv: ssä, mutta ilmeisesti puhutaan siitä”, hän selventää.

RELATED: Nicole Kidman ja Isla Fisher ovat Ultimate Aussie BFFs vuonna 2016 Tyylissä Palkinnot

VIDEO: Amy Adams tyylien transformaatio

 

Nyt tarvitsemme vain Shopaholicin tunnustukset jatkoa ja elämäämme tehdään.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 − 54 =

map