Iris Apfel käynnistää vaatetuslinjan (ja Emojis!) Macy’sin kanssa

Yhdeksänkymmentäneljä vuotta vanha tyyli doyenne Iris Apfel palasi siihen jälleen. Rakastettu New Yorkin asukas ja tähti oman dokumentinsa, 2014-luvulta Iiris, on virallisesti yhdistänyt I.N.C: n kansainväliset käsitteet “Iris Meets I.N.C” -tuotemerkillä, joka myydään yksinomaan Macyn.

“Macy’s oli minun ensimmäinen tavarataloni ja käytimme aina menemään siellä ostosmatkoihin”, Apfel sanoi lausunnossaan. “Olen aina ajatellut Macyn ystävällisesti ja en ole koskaan suunnitellut mitään. Kuinka monen 94-vuotiaan kansi tytön tiedät? “Ei monta, mikä on yksi syy siihen, miksi kokoelma ja sen mukana olevat kuvat eivät ole vastaavia.

Setin pudotus syyskuussa, noin 40 kpl: n valikoima sisältää A-linjan hameet, vaihtopuvut, takit, leveät housut ja valkoiset ja mustat rannekkeet, jotka kaikki kuuluvat mod-teemaan, jota Apfel ja ihmiset yli INC: n päättänyt oli paras tapa käsitellä ensin. Apfel itse tähtää kampanjaan, ja Iris-teemoitujen emojien näppäimistö julkaistaan ​​tänä syksynä. Söpöni karikatyyrit tulevat myös koristelemaan kokoelman edistämistä ympäröivää grafiikkaa ja kuvia.

RELATED: 3 julkkis-innoittamia tapoja tyylin White Tee

“Iris Meets I.N.C” -kokoelma osuu Macyn myymälöihin ja macys.comiin syyskuun alussa 2016.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 10 = 20

map