Internet kuolee Justin Bieberin valtavan uuden tatuoinnin yli

Nyt se on vakava muste! Justin Bieber paljasti tänä aamuna hänen uusimman tatuoinninsa sosiaalisessa mediassa, ja Beliebers hämmentävät.

23-vuotias laulaja ei tunne tatuointeja – hänellä on kymmenet heistä, jotka peittävät kätensä ja rintaansa, mukaan lukien leijonan, karhun ja edes tyttöystävän Selena Gomezin kasvot. Kuitenkin hänen viimeisin muste on ehdottomasti suurin, koska uusi gothic kohtaus kattaa koko vatsaansa! Se oli satuttaa.

Bieber esitteli uuden instagramilaisen taideteoksensa lauantaiaamuna lähettämällä kaksi paidatonta kuvaa. Yksi on peili-selfie (voimmeko puhua hänen turhamaisuudestaan, ww?) Ja toinen on massiivisen tatuoinnin lähikuva, jossa on kaaria ja höyhenpeitteitä. Laulajien fanit olivat vaihtaneet reaktioita paljastamiseen – jotkut rakastivat sitä, kun taas toiset ajattelivat, että hän on ottanut rakkautensa liian pitkälle tatuointeihin.

Julkaisija, jonka Justin Bieber (@justinbieber) jakaa

Julkaisija, jonka Justin Bieber (@justinbieber) jakaa

Tietenkin yksi tuuletin ei voinut vastustaa kaivaa kuvaa vanha haastattelu David Lettermanin kanssa, jossa talk show-isäntä ilmoitti Bieberille “älä hullu tatuoinnilla”. Pop-tähti vastasi: “Älä huoli, en.” Oho!

Rakastan sitä tai vihaan sitä, et voi kieltää, että Bieberillä on oma tyyli.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 + = 24

map