InStylen 2018 Golden Globe -hissiin parhaat hetket

Olitpa menossa ylös tai alas, ei todellakaan ole koskaan ollut muodikas tapa matkustaa kuin Tyylissä ja Eyelove Golden Globe -hissi.

Insta-kuuluisa hissi auttoi tähtiä sen jälkeen, kun tähti astui sisään Tyylissä & Warner Brosin virallinen jatko-osapuoli tyylillä, ja onnistui myös tarjoamaan joitain parhaita sosiaalisen median hetkiä koko yön.

Kun on ollut 5 minuuttia, kun olet nähnyt BFF: n, mutta se tuntuu ikuiselta … Ja pidät hänen pukeutumastasi paremmin kuin sinun. �� @JulesHough @Nina #InStyleGlobes #GoldenGlobes

Järjestelmä, jonka instylemagazine (@instylemagazine) on jakanut

Kaikki Julianne Hough ja Nina Dobrev (jotka vaihtivat asuja), Ava DuVernay ja Gayle King (jotka antoivat eniten badass synkronoituja nyökkäyksiä) sai potkia ulos hissin setup, ja fanit jäi joitakin melko söpö hetkiä tuloksena.

Olet ehkä saanut videon tai kaksi videota TyylissäInstagram-tilillä, mutta katsomaan ilta kohokohdat takaisin, tutustu kohinanvaihdon hahmojen huipulle..

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 − = 64

map