InStyle Heinäkuu Cover Girl Jessica Alba: “Oli ehdottomasti syntynyt erilainen”

Se, mikä alkoi ura-aikana lapsuuden tähtenä, näyttäisi muuttuneen yön yli ammatiksi itsenäiseksi yrittäjksi Jessica Alba, mutta TyylissäHeinäkuun kansi tyttö sanoo, että hänen itsensä starter asenne alkoi kauan ennen “aha” hetki pesemällä onesies.

Rehellisen yhtiön perustaja avaa Tyylissä yrittäjän tekemistä tämän kuun julkaisusta, lehtikioskeista ja digitaalisesta latauksesta perjantaina 10. kesäkuuta.

Kuten käy ilmi, oli Alban lapsuus, joka esitti hänet tulevaisuudeksi liikenainen. “Olin varmasti syntynyt erilainen … Rakastin haastaa viranomaiset”, Alba kertoo Tyylissä. “Olin erittäin vaikea lapsi vanhempaansa.”

Erityisesti se oli voimakas allergiat ja astma, jota hän kärsi hänen kanssaan lapsena, joka johti häntä keskittymään työhönsä urallaan tiellä. “Olin hyper. En nukkunut paljon. Ja ollessaan sairaana niin usein ja ollessaan sairaalassa ja sen ulkopuolella, niin paljon oli vaikea muodostaa suhteita. ”

RELATED: Jessica Alba jakaa “elämänkriisensä” yli hänen sukupuolensa symbolin tilan uudessa Tyylissä

Näyttelijä on selvästikin yksi kova eväste, joten ei ole yllättävää, että kahden äiti otti sen energian ja työnsi sinne jotain, mikä hyödyttää suurempaa hyvää. Kun hän ajaa miljardin dollarin yritystään tai huolehtii perheestään, tähti löytyy kanavoimalla hahmoja näytöllä, jotka puhuvat hänen kovan tytön mentaliteettinsa, kuten hänen luonteensa viimeisimmässä elokuvassaan, Mekaniikka: ylösnousemus. “Hän voi pitää omaa, ja hän on kova, ja hän potkaisee persettä”, Alba kertoo roolistaan ​​tappavana taistelulajien asiantuntijana, Gina. “Siksi halusin tehdä sen.”

KUVAT: Katso Jessica Alba vuosien varrella

Lisää Alba, mukaan lukien hänen ottaa olla #girlboss, poimia heinäkuun numero Tyylissä, saatavilla lehtikioskeihin ja digitaaliseen lataukseen perjantaina 10. kesäkuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map