Ikä-viisas tyyli: Miksi rakastan raikasta valkoista paitaa – ja miksi sinun pitäisi!

TyylissäCindy Weber Cleary on ollut muotitoimittaja viimeisen 20 vuoden aikana. Tarpeetonta sanoa, että hän on ottanut joitain temppuja matkan varrella. Säilytä hänen sarallaan täällä joka viikko siitä, miten vihjeitä ja tyyli salaisuuksia suosikki, ajattomia tyylejä.

Ineffably tyylikäs suunnittelija Carolina Herrera (edellä) on epäilemättä kutsuttu “valkoisen paidan kuningattareksi”. Hän ottaa usein keulan, kun hän on esittänyt muotinäytöksiä, yllään hänen allekirjoittamansa paita-ja-hame tai paita-ja-pant yhdistelmiä (yhdessä joidenkin hänen suuri henkilökohtaiset korut.)

Tämä monipuolisin vaatekaapit on erityisen imarteleva vanhemmille naisille. Kauluksen terävä rivi antaa määritelmän leukalle ja kehittää kasvot. Valkoinen paita hyppää valoa ylöspäin kirkastaen ihoa ja silmiä, aivan kuten niin monet “ikäväiset” seerumit väittävät tekevänsä.

Monet kuuluisat yli 50-vuotiaat naiset suosivat ulkoasua ja jokainen onnistuu tekemään omasta, kuten Inès de La Fressange, Oprah Winfrey, Sharon Stone ja Diane Sawyer (alla myötäpäivään ylhäältä vasemmalta).

090314-CWC-embed2-480.jpg
Getty Images (2)

Unohda “ei valkoista työpäivän jälkeen” -sääntöä. Sitä ei sovelleta täällä. Tällä kertaa vuodesta sää voi olla melko lämmin. Tummat värit absorboivat lämpöä, kun taas vaaleat neulostavat, joten kevyt puuvillapaita voi kirjaimellisesti auttaa sinua pitämään viileässä Intian kesän lämpiminä päivinä, ja se voi olla mukavasti kerrostettu neulepuseroissa ja blazereissa kylmissä kuukausina (katso Ellen DeGeneres ja Patti Smith alla).

Ja voit käyttää raikasta valkoista paitaa niin monella tavalla – tucked, untucked, kääritty, kerrostettu, unbuttoned, napitettu-up, hihat rolled-kaiken farkut ja pallo hame!

Tässä on muutamia suosikkiyhdistelmiä:

Päivä

Paita + Menswear-Inspired Trouser + Feminine Flat

090314-CWC-embed4-480.jpg
Kohteliaisuus (3)

Styling tip: Työnnä hihat ylös ja lisää pino rannerenkaita tai mansettia.

Hanki ilme: Uniqlo, 30 dollaria, uniqlo.com; Whistles housut, 375 dollaria, whistles.com; Proenza Schouler, 750 dollaria, theline.com.

Cocktaileja tai illallista

Paita + A-Line hame + Sexy Heel

090314-CWC-embed5-480.jpg
Courtey (3)

Styling tip: Pyyhi muutama kaula ja lisää kruunu tai riipus.

Hanki ilme: J. Crew, 150 dollaria net-a-porter.com; Jil Sander hame, 691 dollaria, mytheresa.com; Alexandre Birman sandaali, 595 dollaria, editorialist.com.

Lisää valkoisia paitoja, shop TyylissäValkoisen paidan vaatekaappi, Tyylissä Essentials. Jokainen täysin räätälöity paita on suunniteltu ja mitoitettu rintaliivien mittausten mukaan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 + = 47

map