Ihmeellinen rouva Maisel’s Rachel Brosnahan voi velkaa hänen kultaisen maapallonsa Joan Riversille

Aika's Up

Amazonin komedia-sarja Ihmeellinen rouva Maisel otti kotiin kaksi Golden Globea sunnuntaina, yksi parhaista musiikki- tai komedia-televisio-sarjoista ja toinen parhaasta näyttelijästä musikaali- tai komedia-sarjassa. Näyttelyn johtava nainen ja ensimmäinen Globe-voittaja, Rachel Brosnahan naulitsivat hänen hyväksyntänsä ja vaativat enemmän ainutlaatuisia naispuolisia tarinoita pienissä ja suurissa näytöissä.

“Tämä on tarina rohkeasta ja loistavasta ja monimutkaisesta naisesta, ja olen äärettömän ylpeä siitä, että voin olla osa sitä”, Brosnahan ilmoitti melkein mustavalkoiselle mustavalkoiselle yleisölle, joka tukee naisten oikeuksien aloite Time’s Up. “Mutta siellä on niin paljon naisten tarinoita, jotka vielä tarvitsevat ja ansaitsevat kertoa.”

Nainen edustus näytöllä on aihe Brosnahan, joka on tuntenut intohimoisesti jo jonkin aikaa ja joka puolusti näyttelijää viime vuonna ennen Thän ihana herra. Maisel julkaisu. Täällä hän valaisee hänen voimakkuutensa luonteen – kiihkeästi itsenäisen 1950-luvun stand-up-koomikko Midge – ja mitä Joan Rivers joutui tekemään tekemään hänet elämään.

VIDEO: Next Stop, Golden Globes: Exclusive katsaus tämän vuoden Instagram-hissiin

 

Mitä ne, jotka eivät ole vielä nähneet Ihmeellinen rouva Maisel täytyy odottaa? Ihmeellinen rouva Maisel on noin nainen nimeltään Mariam, mutta hänen lempinimensä on Midge Maisel 1950-luvulla, ja hänen miehensä odottamattomasti jättää hänet. Ajan mittaan hän näkee hänen tulevan yhdeksi ensimmäisistä naispuolisista stand-up-koomikoista. Se on venytys minulle, mutta mielenkiintoisimmalla tavalla.

Suurin osa tästä ajanjaksosta kerrotaan miesten näkökulmasta. Joten on jännittävää olla tässä näyttelyssä, joka koskee naista, jonka on kirjoittanut ja ohjannut nainen [Amy Sherman-Palladino Gilmore Girls mainetta]. Naisia ​​on koko miehistö – se on hyvin naispuolinen projekti.

Mistä piirritte inspiraatiota tästä hahmosta? Olen seurannut paljon Joan Riversia. He ovat hyvin erilaisia, mutta jotain heidän tahdostaan ​​on samanlainen, luulen. Myös isoäiti ja Midge jakavat paljon piirteitä. Isoäiti on upea, upea nainen. Ja luulen, että hän ja Midge olisivat voineet jakaa muodin merkityksensä. Olen tutkinut paljon pelaajista ja näyttelijöistä tänä aikana. Hän on nuori juutalainen nainen, joten olen harjoittanut juutalaista historiaa aina 50- ja 60-luvuilla. Olen tehnyt paljon tutkimusta, mutta rakastan tutkimusta, joten se on ollut hienoa.

TK
Kohteliaisuus

RELATED: InStyle & Warner Bros.in sisällä 2018 Golden Globes After-Party 

Mitä haluaisit tehdä tämän merkin kanssa? Millaista perintöä haluat lähteä? En todellakaan ole ensimmäinen henkilö tai toivottavasti viimeinen sanoa, että meidän on nähtävä enemmän naisia ​​johtavien tv-ohjelmien ja elokuva-naisten, jotka eroavat niistä, jotka olemme jo nähneet ja jatkuvasti näkevät. Ja luulen, että tämä kuuluu vähän luokkaan. Esimerkiksi laukaisin kohtauksen varhain, missä minun piti poistaa kaikki minun meikki. Ja olen ammuttanut sellaisia ​​kohtauksia, kuten ennen, missä ne peittävät sikiösi, peittävät punaiset kohtaukset, joissa et ole päällä mitään meikkiä. Mutta minun on otettava kaikki minun meikki pois kun kamerassa. Ja se kuulostaa pieneltä, mutta se on valtava. Se on osa irrottamista. Toivon, että olen osa monta muuta, paljon muuta pienestä asiasta. Oli erittäin jännittävää minulle.

Mitä olet oppinut Midgeista? Hän on niin rohkea. Hän on niin rohkeampi kuin minä. Toivon, että hieroo.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

95 − 94 =

map