Idris Elba saa kuninkaallisen kunnian ja tekee äitinsä erittäin onnelliseksi

Idris Elba on rullassa: Aiemmin tänä vuonna hän voitti SAG-palkinnon ja Independent Spirit Award -elokuvan Bastille päivä osuu teattereihin kotimaassaan USA: ssa ensi kuussa, ja hän on paljon buzzed-haastaja seuraavalle James Bondille. Ja nyt hän on ollut jäsenenä Britannian imperiumin järjestyksessä. Näyttelijä sai Orderin arvosanan Prince Williamista sijoittajavierailulla Buckinghamin palatsissa perjantaina. Mikä parasta, vierailu “teki äitini erittäin onnelliseksi”, hän sanoi tweetissä.

OBE-niminen palkinto tarkoittaa sitä, että Elba on Britannian imperiumin erinomaisen järjestön virkailija, ja se on tunnustettu tunnustukseksi “arvokasta palvelua” aloilla, jotka ulottuvat liiketoiminnasta tieteen, julkisen palvelun, hyväntekeväisyyteen ja taiteisiin. Elba sai hänet “draamaa palveleville”.

RELATED: 11 Times Syntymäpäivä Boy Idris Elba oli pienin isä

Vaikka kunnianosoitukset luovutetaan joko kuningatar Elizabethin tai muun kuninkaallisen perheen jäsenen seisomasta hänen puolestaan, vastaanottajan luettelo päättää hallitus. Ja Tghere ei ole otsikkoa, joten emme kuule häntä kuin “Sir Idris” -ta ainakin vielä vielä (hän ​​saattaa lopulta tulla ritariksi, kuten esimerkiksi Sir Patrick Stewart).

RELATED: Kuuntele Idris Elban siirrettävää puheenvuoroa siitä, miten British TV: llä ei ole moninaisuutta

Tähtiä seurasi hänen äitinsä Eve, joka oli musta takki ja kultainen mekko, huivi ja huivi, kaikki afrikkalaisessa tekstiilissä, joka kunnioitti hänen ghanalaista perintöään. Elballa itsessään oli pörröinen sininen puku, jonka hän tarttui tweetillä matkalla palatsiin. “Flying East End lippu Buckinghamin palatsissa tänään! OBE Day ….. Miten poika näyttää? Feeling Proppa … :),” hän kuvailee kuva.

Idris Elba Embed
Idris Elba / twitter

Hän oli yhtä innoissaan kun kunniosilmoitus julkistettiin vuoden 2015 lopulla: “Palkinnot ja kunniat tulevat kaikilta muodoilta ja kokoilta ja ovat yhtä merkittäviä kuin toiset, mutta tämä ei ole erityistä, koska se tulee kuningattarilta ja maalta, enkä voinut olla ylpeä siitä, että sait tämän juuri nyt, mikä vuosi “, hän sanoi tuolloin. Kun se tulee saada palkinnon kuningattaresta, jopa Luther menettää viileän.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 + = 37

map