Hyvää vuosipäivää, Blake Lively ja Ryan Reynolds! 10 kertaa he antoivat meille #RelationshipGoals

Hyvää vuotta, Blake Lively ja Ryan Reynolds! Tänään rakastettu pari juhlii nelivuotista avioliitosta, kun solmu kiinnittyy tiukkaan yhteyteen Boone Hall Plantationissa Mt. Pleasant, S.C, vuonna 2012.

Vaikka niiden näyttävästi pysyvä punainen matto-esiintyminen ei ole mikään kuva täydellisestä, odottavien vanhempien vilkas huumorintaju on suuri osa siitä, mikä tekee niistä niin innokkaita. Koska tervetuloa tytär James vuonna 2014, Reynoldsin isä vitsejä Twitter on vain parantunut ja Lively kilpailijoita hänen hommassaan hänen pitkä ja hilpeä Instagram kuvatekstit.

VIDEO: Blake Lively ja Ryan Reynoldsin Cutest Couple Moments

Kun pari odottaa toisen lapsensa saapumista, voimme vain kuvitella, että nuorella perheellä on vielä enemmän vitsejä. Neljännen hääpäivän kunniaksi, yhdistäkää meidät katsomaan takaisin 10 kertaa he antoivat meille yhteensä #RelationshipGoals.

1. Heidän avioliitonsa perustuvat ystävyyteen.

“Olimme niin hyviä ystäviä niin kauan ja molemmat tunsimme toisiamme ystäviksi. Siksi arvostan suhdettamme siitä, että hän on ystäväni ensin ja ennen kaikkea”, Lively kertoi Ihmiset. Itse asiassa kipinöitä alkoi lentää niiden välillä, kun he olivat kaksinkertainen päivä muiden ihmisten kanssa. “Menimme kaksinkertaiseen päivämäärään. Hän oli ajankohtana toisen kaverin kanssa ja olin päivällä toisen tytön kanssa. Se oli kummallinen päivä kyseiselle puolueelle, koska olimme aivan kuten ilotulitus “, Reynolds sanoi.

RELATED: Blake Lively ja Ryan Reynoldsin “Cutest Couple Moments”

2. He arvostavat toistensa huumorintajua.

Vuoden Livelyin syntymäpäivällä Reynolds merkitsi päivä hilpeä tweet. “Haluan vain toivottaa Billy Ray Cyruksen kaikkein erikoisimmaksi, maagiseksi syntymäpäiväksi koskaan. Rakastan sinua koko sydämestäni. Hyvää syntymäpäivää myös vaimolleni. “Vaikka toiset naiset saattavat olla loukkaantuneita hänen vastahakoisesti, Lively rakastaa häntä.

 

 

3. He eivät ota itsemäärää kovin usein, mutta kun he tekevät, he ovat suuria siinä.

Pari isännöi veljentytär Heather hauskan matkan aikana ja nautti selvästi nauttimassa talossa olevaa nuorta naista. “@Vancityreynolds ja en koskaan anna meidän Heatheristä kotiin !!” Lively kuvasi tätä söpöä kuvaa. Todiste on kuvassa, että he ovat edelleen suuria vanhempia, kun pieni James on Heatherin ikä.

@vancityreynolds ja en koskaan anna meidän Heather mennä kotiin !! ❤️❤️

Kuva, jonka Blake Lively (@blokelively) on lähettänyt

4. Nämä vanhemmat osaavat pitää hauskaa.

Lively ja Reynolds olivat kesälomien vanhempien vieraiden keskuudessa Taylor Swiftin neljäs heinäkuun bashissa, mutta se ei pysäyttänyt heitä roiskeilta aaltojen ja uima-altaan riippuessa Swiftin mallin tyttöjuhlilla.

heinäkuu 4, 2016

Blake Lively näytti Taylor Swiftin eepoksesta heinäkuun neljäsosaa, ja hänellä oli pieni vartalon bikinit, jossa oli aqua-raidat, joka oli koristeltu kerroksittain kultaisilla kaulakoruilla ja kilpikonnankuorilla.

AKM-GSI

����

Kuva, jonka Britany LaManna (@britmaack) on kirjoittanut

5. Kun puhutaan vanhemmista, he käyttävät melko rentoa lähestymistapaa.

“Minun lapseni on kuin pelata räjähteiden kanssa. En tiedä, mistä hän löysi heidät, kuten pitää kiinni koiran korvalla. Tarkoitan, että se on aivan kuten, hän tietää jo kuivakäymälän, koska hän asettaa reikiä seinään “, näyttelijä kertoi Seth Meyersille tyttären Jamesin pahamaineisista tavoista. Lively myös vitsaili, että hän käyttää lapsensa lastenvahtina, kun uusi lisäys tulee. “Minusta tuntuu, että hän on puolitoista vuotta vauhdikasta, eikö? Kuten voimme mennä ulos ja tehdä päivämäärän, ja tulemme olemaan kunnossa? “

6. Livelyn tappaja äitiystyyli ja Reynoldsin isät vitsejä tulevat tulemaan.

“Olen yksi viidestä lapsesta, mieheni on yksi neljästä, olemme virallisesti kasvattajia, voit käydä verkkosivuillamme ja antaa sinulle joitain lapsistamme”, Lively hymyili Tänään.

 

 

7. He rikkoivat kansainvälisen lain piiraista.

“Vaimoni on foodie. Hän rakastaa näitä omenapiirakat, joita he tekevät tässä paikassa Vancouverissa, missä minä kasvoin, joten tarttui joukko heitä ja ajoimme takaisin valtioihin. Olin rajan yli – et saa ylittää rajaa vihannesten kanssa. Se on laitonta, “Reynolds kertoi Graham Nortonille. Joten miten hän selvitti palkkion kanssa? Hänen täytyi laulaa ja tanssia (kirjaimellisesti) raja-agentille.

8. Instagram-huumori ei tunne rajoja.

Olipa Reynolds käsi kädessä vaimonsa kanssa tai että Lively leikkii siitä, että hän on “todennäköisesti isä” pikku Jamesista, nämä kaksi tietävät,.

Kaksi Deadpoolia, yksi kuppi. Sinun vuorosi # ����L

Kuva, jonka Blake Lively (@blokelively) on lähettänyt

@vancityreynolds kuka tuo vauva on takana ?! Se oli ensimmäinen tapa nähdä @deadpoolmovie tänä iltana – kyllä, fanien yllätyksenä näytöllä tarkoitan, kenen minun täytyy nukkua päästäkseen tähän elokuvaan ?! Minun täytyy sanoa … Paras. Elokuva. Koskaan. Ei vitsi. # ����Luomi äiti ylpeä ��

Kuva, jonka Blake Lively (@blokelively) on lähettänyt

Hyvää isänpäivää!!! … @vancityreynolds Päivästä, jona vauva syntyi, olen tuntenut niin vahvasti sydämessäni, että olet todennäköisesti isä. ������������������ # ILoveYouSoMuchItsSilly

Kuva, jonka Blake Lively (@blokelively) on lähettänyt

Pitäisikö minun olla huolissaan siitä, että mieheni ei ole koskaan katsellut minua tällä tavalla? … #WhereAreThoseEyesWanderingReynolds #HelenMirrenIStheSexiestWomanAlive #WomanInGold

Kuva, jonka Blake Lively (@blokelively) on lähettänyt

9. Jopa synnytyksen aikana heidän huumorintaju oli vertaansa vailla.

“Toinen piste keskellä toimitusta lääkärin matkapuhelin lähti liikkeelle ja hän meni:” Voi ei, mene eteenpäin, ota henkilökohtainen puhelu “, Reynolds kertoi Conan O’Brienille. näyttelijä meni jopa niin pitkälle, että hän leikkasi Marvin Gayen “Let’s Get It On”, kun hän oli töissä.

10. Ennen kaikkea he ovat toistensa suurimpia faneja.

“Vaimoni tietää, miten kallistaa punaista mattoa. Sanon sen. Hän voisi olla Beyoncé punaisista matoista ” Kuollut allas tähti on sanonut muodikkaasta vaimostaan. Emme voisi olla rakastuneempia tässä suloisessa pariskunnassa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 + = 49

map