Hyvää syntymäpäivää Mary Tyler Moore! TV-kuvake palaa 78

Amerikan suosikki kultaseni Mary Tyler Moore kääntyy tänään 78: een. Ja TV-kuvake kääntää yhä maailmaa hymyillen.

Brooklynissa syntynyt hän alun perin työskennellyt ammatillisena tanssijana ja menestyi hyvin menestyksekkäästi nimellä “Happy Hotpoint”, pieni elftanssi Hotpoint-laitteissa TV-mainoksissa 1950-luvun sarjassa Ozzie ja Harriet. Mutta vasta 1960-luvun alussa hän alkoi todella harrastaa urallaan. Hänen iso tauko tuli 1961 23-vuotiaana, kun hänet valittiin Dick Van Dyken vaimoksi, Laurie Petrie, erittäin suosittu Dick Van Dyke Show.

RELATED: Miten TV-uran naiset vaikuttavat todelliseen työssä -tyyliin

Mutta se oli vain lämmittely. Vuonna 1970 hän nimitti Mary Richards, nuori, yksinäinen nainen, joka työskenteli lehdistöhuoneessa, jossa oli humoristinen pomo ja tyhmä ystävien ja naapureiden ryhmä. Mary Tyler Moore -esitys. Se oli luokkakilpailu ja tärkeä osa naisten liikkumista maassa, joka tapahtui tuolloin. Jennifer Keishin Armstrong, kirjailija Mary ja Lou ja Rhoda ja Ted: Ja kaikki briljanttiset mielet, jotka ovat tehneet Mary Tyler Moore Näytä Classic, nimeltään “TV: n ensimmäinen todella naisvaltainen sitcom”. Se oli ensimmäinen kerta, kun naisen näkökulma oli yhtä tärkeä kuin ihmisen televisio-ohjelmassa. Mary Tyler Moore ilmestyi seitsemän vuodenajalle ja voitti ennätyksellisen määrän Emmysia ajon aikana.

Moore sai myös tunnetuksi hyväntekeväisyystyönsä puolesta ja on JDRF: n (aiemmin Nuorten Diabetes Research Foundation) kansainvälinen puheenjohtaja. Hän on työskennellyt väsymättömästi tietoisuuden lisäämiseksi diabetes mellitustyypistä 1, johon hänet todettiin 33. Hän on myös eläinsuojeluaktivisti. Hurraa vaikuttava Moore hänen erityinen päivä!

KUVAT: 12 kaikkein tyylikkäintä TV-Housewives of All Time

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 − = 74

map