Hyvää syntymäpäivää, Lauryn Hill! Katso hänen parhaat musiikkivideot

Hyvää syntymäpäivää Lauryn Hillille. Tänä päivänä nostavat paahtoleipää sielukas taiteilija, jonka R & B-ääni ja merkittävät musiikkiteetit ulottuvat monille alueille. Räppäämästä laulamiseen, näyttelemiseen, tuottamiseen ja soittamiseen, Hillin lähes 30 vuotta taiteilija on tehnyt hänet päällikkönsä veneessä.

Hill alkuvuosina 90-luvulla Hill aloitti uransa näyttelijänä. Laskeutumisen jälkeen toistuva rooli televisiosaippualiitossa, Kun maailma muuttuu, hän sitten työskennellyt hänen tapaansa pääosassa vuonna 1993 elokuvassa, Sisterilaki 2: Takaisin Habit. Ennen kauan kuitenkin Hill päätti harjoittaa musiikkia, ja hän ja rapper Pras Michel muodostivat hip hop -ryhmän, myöhemmin tunnetaan nimellä Fugees.

Nykyään monitaitoinen taiteilija on 42-vuotias. Hillin suuren menestyksen taittamana taiteilija ja uskomattoman eklektinen musiikkiuransa aikana pyöristelimme hänen ikimuistoisimmista musiikkivideoistaan ​​kunniaksi hänen syntymäpäiväänsä alla.

RELATED: Katso Cyndi Lauperin parhaat musiikkivideot

1. Lauryn Hill – “Doo-Wop” (1998)

“Doo Wop (That Thing)” on ensimmäinen single Hillin ensimmäinen sooloalbumista, Lauryn Hillin Miseducation. Thänen laulu, joka aloitti Billboard Hot 100: n numerolla nro 1, laittoi Hillin kartan sooloartisteina. Tähän päivään mennessä, kun se tulee radiolle, me kaikki laulamme edelleen.

2. Fugees – “Valmis vai ei” (1996)

“Valmis vai ei” on Hillin päivinä jäsenenä hip hop -ryhmässä Fugeesissa. Sielukas single on toisesta studioalbumistaan Tulos ja on fani suosikki. Itse asiassa yksi ryhmän suurimmista fanit, presidentti Obama, oli listattu “Valmis tai ei” hänen suosikkikappaleensa takaisin, kun hän kampanjoi presidentiksi vuonna 2008. 

3. Lauryn Hill – “Ex-Factor” (1998) 

Tämä sydämellinen laulu on toinen single Hillin debyyttialbumista. Musiikkivideossa (edellä), erittäin nuori näköinen Hill nähdään ensimmäisenä yllään raikasta, valkoista asuvaa, ennen kuin se muuttuu tyylikkääksi iltapukajiksi joillekin herkille klubikohtauksille, jotka kulkevat videon juoniin.

RELATED: Katso Nick Jonas Suorita Hänen Adorable New Song About Muodot kanssa Sesame Street merkit

4. Lauryn Hill – “Kaikki on kaikkea” (1998)

Tämä sielullinen sävelmä, joka on kolmas ja viimeinen single laulajan ensimmäinen soololevy, inspiroi innovatiivinen, Grammy-ehdokas musiikkivideo (edellä). Siinä huipputehokkaat erikoistehosteet osoittavat New York Cityn jättiläinen vinyylilevy levysoittimelle. Mitä tulee laulun sanoituksiin, Hill laulaa taistelusta mustien yhdyskuntien kaupungeissa.

5. Fugees – “Fu-Gee-La” (1995)

Tämä reggae-innoitettu laulu on yksi Fugeen suosituimmista singleistä. Julkaistu vuonna 1995, kappaleessa on Hill-rappaus ja laulu kuorolla. Musiikkivideossa (edellä), jokaisella ryhmän jäsenellä on oma erityinen rooli Jamaikan kuvaamassa ryöstö-teemalla.

6. Fugees- “Vocab” (1994)

“Vocab” on todellinen takaisku Fugeesille. Tämä groovy laulu on kolmas yksittäinen konsertin debyyttialbumista, Blunted on Reality. Se kirjattiin vuonna 1992, mutta sitä ei julkaistu vasta 1994.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 7 =

map