Hyvää 42. syntymäpäivää, Dita Von Teese! Pin-up-kuningattarella on ollut kiireinen vuosi rakentamalla hänen rhinestone-encrusted imperiuminsa, jossa on nyt neljä houkutteleva hajuvettä, hänen Von Follies -viivan röyhkeä alusvaatteita ja sateen ja lumpeen burlesque-show Strip Strip Hooray.

Tartuimme Burlesque-pommiin New York Cityn tapahtumaan hänen äskettäin lanseerattuun äitiysvaatteeseensa Destination Maternityn kanssa – se sisältää muotoilun myyttiseltä kuin yksisarvinen: hohdokas hoitotyön rintaliivit!

Huomaavainen Lainaus

“Uskon vakaasti alusvaatteen valtaan.” – @ DitaVonTeese

Tweet tämä!

Lue, miten Ditan viettää syntymäpäivänsä, missä hän saa inspiraationsa ja joka odottaa häntä takaisin hotellilleen.

Hyvää syntymäpäivää! Kuinka juhlia syntymäpäivää tänä vuonna? Vai niin! Minun on pidettävä salaisena: menen valaisemaan!

Todella?! Mitä pukeutumista menee vaaleaksi? En edes tiedä vielä! Minulla on hullu vaatekaappi kuin vintage-vaatteilla. Vedän outoa hauskaa lumivyöryä.

En voi odottaa sitä. Rakastan nähdä, “Mitä Dita aikoo käyttää seuraavaksi?” Kauppaan tavalla, jossa kuvittelen, mitä minä aion käyttää, joten se on: “Oi, aion käyttää tätä, kun menen Egyptiin ja purjehdan Niljaa!” “Voi! Aion käyttää tätä englantilaisessa maaseudulla! “Olen aina skenaarioita, minkä vuoksi minulla on järjetön kokoelma pukuja.

Rakastan tuota. Sinun täytyy tuoda hieman glamouria elämääsi! mmhmm!

LISÄÄ: Dita Von Teesen vinkkejä Vintage Shoppingille

Ja koska sinä olet tällainen glamourin kuvake, mikä on helppo asia, että jokainen nainen voisi tehdä pienen osan siitä elämäänsä? Uskon vakaasti alusvaatteiden voimaan. Se on jotain, jota meidän on käytettävä joka päivä. Meillä on niin paljon vaihtoehtoja nyt, kun meillä voi olla käytännöllisiä, kauniita asioita, joten olen suuri puolustaja kauniille alusvaatteille. Se ei vie mitään ylimääräistä aikaa, ei ota paljon ajatuksia niin kauan kuin voit järjestäytyä ja löytää vastaavia asioita, niin sinulla voi olla jotain vain sinua varten!

 

Sen on oltava niin hauska suunnitella oma alusvaatevalikoima nyt. Joo! Tarkoitan ensin aloittavan alusvaatemyymälöissä kun olin teini-ikäinen.

Luin, että olit 15-vuotias! Kyllä, olin vain 15! Olin vain varastossa tyttö 15-vuotiaana, asettaen hintalappuja asioihin, mutta rakastin sitä työtä. Ja olen työskennellyt alusvaatteita, kunnes olin puolivälissä kaksikymppisenä, ja se on oikeastaan ​​herättänyt koko urani pin-up malli / burlesque tanssija joten se on tullut täysi ympyrä. Minulla on suuri kokoelma vintage-kappaletta ja vintage-aikakauslehtiä ja luetteloita vintage-alusvaatteista, joten viittasin siihen, että paljon.

Luen myös, että värjätte omia hiuksiasi – se on totta? Niin, tein sen tänään!

Teet sen vain laatikosta? Joo.

Se on hämmästyttävää. Se on aina tapa, jolla olen aina tehnyt sen. Uskon tee-se-itseäsi. En käytä hiusta [henkilöä], meikkausryhmää; En käytä stylistia. Työskentelen vain omasta.

Se on hämmästyttävää. Olet sankarini. Ja ihoasi, kauniin mustan mustan hiuksen lisäksi, iho on myös allekirjoituksesi. Kiitos!

Miten huolehdit siitä? Aurinkovoidetta. Uskon vain ihon terveyteen ja hoitoon ja antaen iholle luonnollisen tilan.

Mitä SPF käytät? Ei mitään epätavallista. Päivittäin: 15-20. Ja jos tiedän, että aion olla auringossa kauemmin, menen jopa 35-50.

Kerro minulle: kuka on enemmän pilalle Aleister Von Teese tai Choupette Lagerfeld?   Luultavasti haluan sanoa, että Choupette on todennäköisesti enemmän pilalle, todella. Tiedän Karl, tiedän, että kissa on enemmän pilalle. Luulen, että kissalla on oma poikansa. Minä hoidan pientä kaveria itse.

Odotetaanko hänet takaisin hotellille? Hän on! Hän on hotellissa. Hän rakastaa hotelleja!

Pariisin asunnossamme, 2012.

Kuva, jonka Aleister Von Teese (@aleistervonteese) on kirjoittanut

Tiedän, että olet paras ystävä Christian Louboutinin kanssa. Joo!

Tiedätkö kuinka monta paria kengistäsi olet tai oletko kokonaan menettänyt? Ei, en vain laskisi sellaista. Minulla on parempia asioita, kuten elämäni siunaukseni! Sinä tiedät? En voi kuvitella laskemalla jotain sellaista. Jokainen kysyy aina, “kuinka monta kenkäparia omistat?” Voitteko kuvitella istuvan siellä laskemalla kengät? Se tuntuu todella absurdilta.

Se on totta. On ihmisiä, joilla on enemmän jalkineita kuin minulla on.

Kardashiläiset ehkä? Ei, luulen, että suurin – hän kertoi minulle – suurin keräilijä, kuuluisa kirjailija, jolla on suurin Louboutinsin kokoelma. En sano, kuka, mutta hänellä on enemmän kuin kaikki Kardashians yhdistettyinä.

Ole kuin Dita ja tunne ranskalaisen muodinne. Tutustu viimeisimpiin Pariisin muotiviikon kevään 2015 kiitoradoista!