Hyvää syntymäpäivää Cate Blanchett! Katso Hänen uskomaton muutos vuosien varrella

Hyvää syntymäpäivää Cate Blanchettille! Tänään, australialainen näyttelijä, joka on ehkä parhaiten tunnettu tähdittämästä Elizabeth, Aviator, ja Woody Allenin Sininen jasmiini, kääntyy 47: ssä tänään. Uskomattoman menestyksekäs ura vyön alla Blanchettilla on runsaasti juhlia hänen erikoispäivänään.

Koska näyttämötapahtumassa esiintyy 1990-luvun alkupuolella, australialainen näyttelijä on osoittanut olevansa arvokas kaikissa suoritusympäristöissä. Hän ei ole ainoa elokuva-tähti, joka on saanut kaksi Oscar-palkintoa, kolme Screen Actors Guild Awards -palkintoa ja kolme Golden Globesia – mutta hän on myös teatteriesitys, ja viime vuosina hänet on pidetty punaisen maton tyylikkakuvana.

RELATED: Katso kuin Cate Blanchett jakaa yhden hänen Proudest Mother Moments

Blanchettin suuren päivän kunniaksi pyöristettiin hänen uskomattoman muutoksensa, kun hän oli syntymäpäiväisenä näyttelijänä. Katsokaa itseäsi meidän tähtien parhaiden kauneushetkien kanssa vuosien mittaan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 − = 16

map