Hyvää 68 vuotta, Meryl Streep! Katsokaa hänen tyylikkäimpiä elokuvajuhliaan

Meryl Streepistä ei ole ketään. Hänen 20 Oscar-ehdokkuutensa ja kolme voittoa osoittavat voivansa pelata mitä tahansa osaa. Kirjaimellisesti nainen on pelannut Uros rabbi, paha noita, kettu, maailman kuuluisin kokki ja rockstar. Nyt tietenkin hänen hämmästyttävät taitotiedonsa tekevät suurimman osan työstä, mutta hänen kameleontimainen tapansa tulla luonteelle on myös paljon tekemisissä heidän tyylinsä löytämisessä. Juhlimaan hänen 68. syntymäpäivänsä katsomaan joitain Streepin tyylikkäimpiä rooleja.

Kramer vs. Kramer, 1979

Kramer VS. KRAMER, Meryl Streep, 1979, © Columbia/courtesy Everett Collection
Hyväksy Everett-kokoelma

Hänen roolin ristiriidassa kotiäiti Joanna Kramer, joka jättää miehensä (Dustin Hoffman) ja nuoren lapsen, mutta taistelee saadakseen hänet takaisin, oli monimutkainen, minkä vuoksi hän ansaitsi Streepille ensimmäisen Oscarin. Hän oli klassisen New Yorkin epitome pitkällä Burberry-kaivuksellaan (Hoffman toi miesten version elokuvan alussa, joka toimi hyvin, kun heidän hahmot muuttivat rooleja avioliitossa). Se auttoi myös, kun hän peitti raskautensa tuolloin!

Afrikasta, 1985

OUT OF AFRICA, Meryl Streep, 1985. (c) MCA/Universal: Courtesy Everett Collection.
© MCA / Courtesy Everett -mallisto

Kuten tanskalainen baroness Karen Blixen, joka rakentaa ja ylläpitää kahvipensaantia Afrikassa 1900-luvun alkupuolella, pukujen oli oltava eeppisiä (erityisesti Robert Redfordin kaveria). Kaikki hatut, pitkät hameet, tyylikkäät takit, ratsastuskengät ja niin paljon beige. Mukaan Viihde viikoittain, elokuva sai aikaan safari-inspiroidun vähittäiskaupan trendin suunnittelijoille, kuten Ralph Lauren, Donna Karan ja Yves Saint Laurent, jotka viittasivat pukusuunnittelija Milena Canoneron työhön. “Puvut vuonna Afrikasta oli melko vaikutusta muotiin. Se oli kuin muotimaailma oli valmis elokuvien tyyleihin; pukut vain saivat jotain, joka oli ilmassa “, Canonero sanoi.

Postikortit Edgestä, 1990

POSTIKORTIT FROM THE EDGE, Meryl Streep, 1990
© Columbia Pictures / Courtesy Everett-kokoelma

Carrie Fisherin ja hänen äitinsä Debbie Reynoldsin todellisen elämän välisen suhteen perusteella Streep soittaa Suzanne Valea, näyttelijää, joka on pakotettu elämään äitinsä kanssa, myös näyttelijä, kun hän on poistunut rehabista. Poiketen siitä, että tein niin monta kauden elokuvia, tämä oli kyse myöhään 80-luvun alussa 90-luvun muotia täydentäen suuret hiukset, jean-takit ja cowboy-kengät.

Kuolema tulee hänen luokseen, 1992

DEATH BECOMES HER, Meryl Streep, 1992, © Universal/courtesy Everett Collection
© Universal / Courtesy Everett -mallisto

Streepilla oli hauskaa tämän typerä komedia vastakkain Goldie Hawnin ja Bruce Willisin kanssa. Koska täysin turha ja matala pestä näyttelijä, Madeline Ashton on valmis tekemään kaikkensa säilyttääkseen nuoruutensa. Joten hän ottaa ruoan, jonka pitäisi tehdä juuri niin – hyvin, ennen kuin asiat menevät jyrkästi. Kun et katseli vaikuttavia erikoistehosteita, se oli kaikki outfit. Fabulous lycra-yhtyeet, dramaattiset trikitakit ja berretit ja iltapuvut kaikissa heidän 90-luvun alkupuolella.

Paholainen pukeutuu Pradaan, 2006

 DEVIL WEARS PRADA, Meryl Streep, 2006, TM & Copyright (c) 20th Century Fox Film Corp. All rights
© 20thCentFox / Courtesy Everett -mallisto

Tässä elokuvassa oli mega-muoti ja Streep teki sitä, muuntaen itsensä dynaamisesti, voimakkaaksi ja täysin kauhistuttavaksi toimitukseksi kiitorata Lehti, Miranda Priestly. Vaikka Anne Hathawayn Andi oli kiinnostunut taianomainen muotikotelo, Streep näytti täydelliseltä läpi koko elokuvasta hämmästyttäviä yhtyeitä, joissa ei ollut laukkua, ranneketta, takki (jota hän usein heitti Hathawaylle) tai Prada-kappale pois paikaltaan.

Iron Lady, 2011

 IRON LADY, Meryl Streep as Margaret Thatcher, 2011. ph: Alex Bailey/©Weinstein Company/courtesy
© Weinstein Yritys / ystävällisyys Everett Collection

Suuri pääministeri Margaret Thatcherin tyyli suunniteltaessa oli haaste, mutta hänen kanssaan Iron Lady’s pukusuunnittelija Consolata Boyle ja Streepin kuollut näyttelijä (hän ​​voitti Oscarin paras näyttelijä), se oli todella taideteos. Boyle kertoi Forbes: “Hän käytti väriä älykkäästi, tietäen aina, että hänet ympäröivät miehet, jotka olivat aina harmaita puvut, tummat puku-pinstripe olivat melkein väriltään värillisimmät, he olivat yksivärinen maailma ja hän oli tämä liekki valoa keskellä sitä. “

RELATED: 20 upeita Vintage-valokuvia parhaista pukeutuneista tähteä Cannesin elokuvajuhlilla

Ricki ja Flash, 2015

RICKI AND THE FLASH, advance US poster art, Meryl Streep, 2015. © Sony Pictures Releasing /
© Sony Pictures / Kohteliaisuus Everett-kokoelma

Sisään Ricki ja Flash, Streep soittaa rockstar Ricki Rendazzo, joka jätti perheensä elämästä tiellä. Mutta kun hänen tyttärensä (jota tosielämäinen tytär Mamie Gummer tekee) avioliitto hajoaa, hän palaa yrittäessään olla äiti, jota ei koskaan ollutkaan. Streep näyttää vakavan muotialueen, rockin ‘joitakin suuria Stevie Nicks hiukset, paljon mustaa nahkaa ja hienoja jalkineita. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map