Hyvää 46. syntymäpäivää, Rachel Weisz! Katsokaa takaisin hänen muuttuvassa kauneushakuissaan

Hyvää syntymäpäivää, Rachel Weisz – tai sanomme, rouva Bond. Näyttelijä on 46-vuotiaana ja kunnioitamme Weiszin suurta päivää katsomalla takaisin hänen ajaton kauneuden ulkonäköään vuodesta 1995.

Itse asiassa Weisz on mennyt pitkälle 90-luvulta lähtien ja hän sai Academy Awardin todistaa sen. 46-vuotias, joka on naimisissa Daniel Craigin kanssa, sai ensimmäisen Oscarin vuonna 2006 hänen roolistaan The Constant Gardener ja ennen sitä, hänestä tuli kotitalouden nimi elokuvan sarjassa, Muumio, vastapäätä Brendan Fraseria.

Weisz on esiintynyt myös erilaisissa draamoissa, trillereissä ja elokuvissa, mm Lovely Bones, Unelmatalo, Bournen perintö, ja Oz Suuri ja Tehokas vastapäätä Mila Kunis ja Michelle Williams, muutamia.

RELATED: Rachel Weisz näyttää miten käyttää nauraa huulipuna ilman etsimää pesty

Weiszillä on vielä muutama elokuva hihoissaan mukaan lukien Syvä vesi Colin Firthin kanssa Oceansin valo yhdessä Michael Fassbenderin ja viime Oscar-voittajan kanssa, Alicia Vikander-Weisz valmistautuu Broadwayhin, kun hän on tähdittämässä David Haren näytelmän tuotantoon, Paljon, kaudella 2016-2017. Näyttää siltä, ​​että näemme paljon enemmän tämän vuoden Oscar-palkitusta näyttelijästä!

Juhlista Weiszin syntymäpäivä katsomalla hänen hehkuvaa muutostaan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

94 − 89 =

map