Hyvää 41-vuotias syntymäpäivä, Anna Faris! Gush Yli 12 hänen makeita perheen hetkiä

Hyvää syntymäpäivää yksi Hollywoodin hauskimmista naisista, Anna Faris! Äiti näyttelijä on tällä hetkellä 41 ja sen sijaan, että hän kunnioittaa hänen koomisuojansa, juhlimme hänen suurta päivää katsomalla joitain hänen suloisimpia perheensä hetkiä sosiaalisessa mediassa.

Faris ja hänen entinen aviomiehensä, Jurassic World tähti Chris Pratt, ilmoitti eroavansa aiemmin tänä vuonna, mutta he ovat edelleen ystävällisesti vanhempia heidän ihastuttavan 5-vuotiaan poikansa Jackin kanssa. Entinen pari toivotti tervetulleeksi ensimmäisen poikansa Jackin vuonna 2012, ja vaikka sekä Faris että Pratt ovat selektiivisiä siitä, kuinka paljon heidän 5-vuotiaansa näkyy sosiaalisessa mediassa, riittää tyydyttämään makeat hammassimme adorableness.

Anna Faris
Trae Patton / CBS Getty Imagesin kautta

Farisin 41. syntymäpäivän kunniaksi katsomaan TK: n makeita perheen hetkiä Jackin kanssa.

Tarkoitan – En voi auttaa sitä – rullata vanhoja valokuvia ja käydä läpi tämän – haluan oksentaa hänen sävyyttään – mutta sitten muistan vaipat – ja haluan oksentaa kaiken uudelleen

Toinen viesti on Anna Faris (@annafaris)

Taide ja käsityö käsinpyyhkeillä – tämä on hyvä Hollywood-sunnuntai @prattprattpratt

Toinen viesti on Anna Faris (@annafaris)

Tänään on maailman ennenaikainen päivä. Ennenaikainen syntymä on maailman johtavan kuolinsyy alle 5-vuotiailla lapsilla. Noin 15 miljoonaa vauvaa syntyy liian pian joka vuosi. Lähes miljoona näistä vauvoista kuolee ensimmäisen kuukauden aikana. Tuki #WorldPrematurityDay ja liittyä miljoonia vapaaehtoisia, jotka tukevat #MarchofDimesia. http://bit.ly/1Flytkc

Videon lähettäjä chris pratt (@prattprattpratt)

Matkalla lentokentälle – asiat näyttävät siltä, ​​että ne saattavat olla sujuvampia kuin ne

Kuva, jonka kirjoitti Anna Faris (@annafaris)

Hyvää poikaa, onnellista vaimoa, onnellista elämää, kuistin heilua. #CanIGetAHashtag Sananlaskujen 22: 6

Kuva, jonka lähettäjä chris pratt (@prattprattpratt) on

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

71 + = 79

map