Hyvää 33. syntymäpäivää Nicki Minajille! Katso hänen eniten uskomaton kampauksensa vuosien varrella

Tämä erityisesti esiintyjä teki musiikin debyyttinsä vuonna 2010 ensimmäisen studioalbuminsa kanssa, Pink perjantaina. Vuonna 2012 hän laski ensimmäisen elokuvan roolinsa ääniohjauksella animoituun elokuvaan Jääkausi: Continental Drift. Puhumattakaan, häntä pidetään usein suurimpana naisrääkäreinä musiikkiteollisuudessa. Oikein! Tietenkin puhumme aina hölynpölystä, aina upeasta Nicki Minajista. Hyvää syntymäpäivää, Nicki!

RELATED: Nicki Minaj antaa Mayan Angelou’n “Still I Rise” -elokuvan voimakas esitys

Syntynyt 33 vuotta sitten Nickiillä on paljon juhlia syntymäpäivänään. Hän ei ole vain nähnyt valtavaa menestystä, kun hän on syntynyt musiikkikuvassa 5 vuotta sitten, mutta hän on myös tullut itsenäiseksi tyyliksi ja kauneukseksi. Nyt tunnettu koko hiusvärikameleontti, Nicki nosti kaikki sävyt – sinisestä vaaleuteen, vaaleanpunainen, musta, vihreä ja jopa monivärinen! Hän on täysin varma, ei koskaan tylsää ja aina A-pelissään kauneusosastolla. Ja niin, hänen erityispäivänsä kunniaksi, pyöristyimme hänen parhaan kauneutensa näyttävän Minajin muuntumiselle vuosien varrella.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 − 41 =

map