Humble hiustenkuivaaja on ollut vuodesta 1880 lähtien – Kuuntele koko tarina

Lähes joka päivä käymme läpi saman rutiini-suihku, puhalluskuivaus ja tyyli. Ja koska olemme usein tekemässä tätä rutiinia vain puoli-kofeiinia, joskus emme ansaitse riittävästi huomiota ihastuttaviin muotoilutyökaluihin.

Ota esimerkki, 300 dollarin hiustenkuivaaja, jota meitä houkuteltiin ostamaan tämän lomakauden. Ehkä yllättävää, tämä yhteinen työkalu on kehittynyt siitä lähtien, kun sitä käytettiin ensimmäisen kerran vuonna 1880 – se on yli 130 vuotta sitten! On melkein humoristista tarkastella, miten tekniikka on edennyt jopa kauneuden alalla, ja miten hiustenkuivaaja kehittyi hämärästä kivihiilestä “Thermicon” harjasta, joka lämmitettiin kiehuvalla vedellä, nykyiseen kuivausrummuun.

Olitpa kuivaa hiuksesi salongissa huputettujen kuivausrummun alla tai saada täydellinen räjäytys kädestä, selvitä tarkalleen kuinka pitkälle tämä hyödyllinen työkalu on tullut.

Lue koko hiustenkuivaajan historia täältä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 + = 63

map