Hozier on Man Buns ja esittänyt Annie Lennoxin Grammyillä

Itä-Irlannissa kasvaneena nuorena pojana Andrew Hozier-Byrne ei koskaan odottanut, että hän olisi yhden päivän hallitsisi Billboard Top 100: n ja hänet nimitettiin Grammy-palkinnoksi. “Koko viime vuosi on ollut täysin surrealistinen kokemus minulle”, hän kertoi Tyylissä. “Olen vasta nyt mukana sen kanssa.” 24-vuotias laulaja-lauluntekijä, 2014 oli todella hedelmällinen. Hän ei myöskään julkaissut omaperäistä debyyttialbumiaan kriittisiksi ja kaupallisiksi suosioiksi, mutta hän esiintyi Victoria’s Secret Fashion Show -tapahtumassa Lauantai-ilta elää, ja viimeisimmät edellä mainitut Grammy-palkinnot Annie Lennoxin rinnalla.

RELATED: Miksi “Mini Sia” Maddie Ziegler voi olla vain Coolest 12-vuotiaana koskaan

“Hän on todellinen legenda kirjassani”, hän sanoi. “Oli mahtavaa edes esiintyä Grammyillä, mutta Annie Lennoxin rinnalla oli todella uskomaton kunnianosoitus.” Mikä on luultavasti hämmästyttävämpi on irlantilaisen epätodennäköinen nousu (hän ​​kirjoitti “Take me to church” perhehuoneen ullakolle ja viime syyskuussa laulu virusti Redditin) ja sen, että hän onnistui varmistamaan erittäin -radattu radiopiste folk-vaikutteisella, päättäväisesti ei-mainstream-äänellä. Keskustelimme muusikon kanssa polusta menestykseen ja tietenkin hänen rakkaan kampauksensa kanssa. Lue koko haastattelu.

Musiikki kuulostaa hyvin bluesyksi, mutta olet ilmeisesti Irlannista. Kuuntelit kasvaa?

Isäni oli blues-muusikko ja soitti paljon bluesia ennen syntymääni, joten ensimmäinen musiikkitiedostoani oli Chicagon blues-musiikkia. Myös yksi suosikkilistaan, kun olin nuorempi, oli Blues Brothers. Oli hyvin varhaisesta ajasta, että kuuntelin tällaista musiikkia.

Ketkä ovat joitakin niistä teoista, joita nautitte kuuntelemasta?

Aika kun olin vanhempi ja tiedostanut musiikkini makuuni, olisin ollut John Lee Hooker, Howlin ‘Wolf ja Muddy Waters. Nina Simone on iso myös – hän sekoittaa jazzia ja bluesia todella hyvin.

Entä jotkin muut vaikutteesi? Olet maininnut, että olet James Joycen fani muissa haastatteluissa. 

Varmasti. Siellä on paljon tunteita Muotokuva taiteilijasta nuorena miehenä minulla on ollut suuri vaikutus minuun. Myös muut kirjailijat, kuten Oscar Wilden satuhahmot ja W.B. Yatesin runoutta.

“Take me to Church” ei ole tyypillinen radio-osuma. Oletteko koskaan ajatelleet, että siitä olisi tullut niin valtava menestys? 

En todellakaan ole. Ajattelin, että hyvin pieni yleisö olisi sitä mieltä. Kirjoitin sen noin kaksi vuotta sitten, vain istumalla pianolle ja törmännyt johtoon. En usko, että se olisi radiohitti tai kaavio kotona tai ulkomailla.

RELATED: Tor Miller EP: n debyyttinsä ajovalot ja “tallentaminen” Mumford & Sonsin kanssa

Nämä ovat joitain raskas sanoituksia, jotka on karkoitettava ullakolla. Monet ihmiset luultavasti ajattelevat, että laulu on uskonnosta, mutta monella tavalla se on seksistä. 

Kyse on sukupuolesta, mutta kieltä ilmoitetaan kirkon kielellä. Tämä tunne sekoittumisesta kertoo katolisen kirkon oppi. Se ei ole uskonnon kysymys, se on ihmisen tekemä organisaatio ja oppi, joka kirjallessani pohjimmiltaan heikentää ihmiskuntaa opettamalla ihmisiä rakastamaan tai rakastamaan. Kyse on rakastamasta jokua ja juhlimasta sitä ihana, olennainen osa elämää.

Videossa selvitetään sitä. Homo-oikeudet ovat kysymys, josta olet hyvin intohimoinen?

Halusimme viitata siihen, mitä Venäjällä tapahtuu. Meillä on tällainen syrjinnän ja vihan kulttuuri, joka on syntipukki ja vaikuttaa ihmisiin niin äärimmäisen voimakkaasti. Se on jotain, mikä helposti ylittää rajat. Meillä oli tilaisuus levittää tietoisuutta tällaisesta, ja jos se tulee jollakin tavalla, muodon tai muodon ihmisten tietoisuuteen, se on hienoa. Mutta se myös heijasteli laulua sopivasti sellaisena organisaationa, joka yhteiskunnan parantumisen peitossa heikentää sen luonnollista ja ihanaa osaa, joka on ihminen ja joka rakastaa jotakuta.

Olet juuri tehnyt kappaleen Annie Lennoxilla Grammysissa. Kuka on joku, jonka toivomme yhteistyötä tulevaisuudessa? 

On kuormia. Yksi suurimmista vaikutteistani kaikesta ajasta olisi Tom Waitsin kaltainen. David Bowie on toinen valtava vaikutus. Olen myös suuri fani St. Vincent ja Leslie Feist.

Meidän on kysyttävä ihmisestäsi. Mikä teki sinusta päätät omaksua tyylin? 

Olen täysin rehellinen kanssasi, viime vuonna oli ehkä jonkin verran aikaa, että löysin mitä miespalo oli. Hiukseni kasvautuvat fuzz-palloon – halusin vain sen kasvavan alaspäin pikemminkin kuin ulospäin – mutta sitten tajusin, etten voinut soittaa kitaraa sen kanssa. En voinut tehdä mitään päivittäin ilman, että hiukseni pääsivät suuhuni tai silmiini tai ruokaani, joten aloin vain sitoa sen takaisin kauan ennen kuin tiesin, mitä ihminen oli. Olen tullut miellyttämään ulkoasua!

Katso alla olevaa videota “Take Me to Church” ja osta Hozier 10 dollaria iTunes Storesta. 

RELATED: Tutustu bändeihin, jotka ovat tällä hetkellä meidän tutkaamme nyt!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 + = 29

map