Hold Up, se on ollut 15 vuotta siitä lähtien, kun Jake Gyllenhaal kiehtoi meitä Bubble Boy-Read InStylein vuoden 2001 haastattelussa

Hän on ollut Jarhead, Nightcrawler ja Southpaw, mutta on mahdollista, että Jake Gyllenhaalin kaikkein aliarvioitu rooli tapahtui ennen kuin hän leikkasi kuuden punnan. Uskokaa tai älkää, tänään on 15 vuotta siitä lähtien, kun näyttelijä näyttäytyi typerä kulttiklassiklassilla, Bubble Boy, ja emme voineet päästää vuosipäivää ilman pienen elokuvan takaisinkytkemistä.

Elokuvan lähtökohtana oli niin kauaskantoinen kuin otsikko ehdottaa, mutta Gyllenhaal toi mukavuus ja viehätys rooliin, joka olisi laskenut lähes kaikille muille. Jos tarvitset kertauskirjoitusta, tähti soitti Jimmy Livingstonin, epätavallisen ihastuttavan kaveriin, joka on kaiken kaikkiaan allerginen, pakottaa hänet elämään elämästä karanteenissa, olet arvannut sen todellisen kuplan. Mutta kun hänen elämänsä rakkaus, Chloe, jonka It Girl on varhaisista ahdingoista Marley Shelton, alkaa mennä naimisiin, Jimmy tulee ensimmäiseen kertaan todelliseen maailmaan yrittäessään saada hänet takaisin ja nauraa seuraa.

Vaikkakin Bubble Boy ei saanut samaa (tai minkä tahansa), kuten Gyllenhaalin ikimuistoisimmista elokuvista (Brokeback Mountain, vangit), on jotain kiehtovaa siitä, että hän näkee hänen näyttävän kevyestä puoleltaan näytöllä, varsinkin niin urallaan. Juhlimaan elokuvan vuosipäivää ja ensimmäistä kertaa, kun laskimme Gyllenhaalin hölynpimennystä, avaamme Tyylissä arkistoista ja katselemalla elokuu 2001 -ominaisuutemme 20-vuotiaalla, jossa hän kertoi meille kaikista omasta ensimmäisestä ensimmäisestä autostaan, ensimmäisestä murskauksesta ja jopa ensimmäisestä suudelmasta. Lue kuullaksesi, mitä näyttelijä (nähdään alla Sheltonin kanssa Bubble Boy“s L.A. premiere) jakaa näistä välitavoitteista ja paljon muuta.

RELATED: Jake Gyllenhaal vain sulanut sydämemme Boston Red Sox-pelissä

Jake Gyllenhaal Bubble Boy Premiere - Embed 2016
Getty

Ensimmäinen työ
“Yksi kesä Marthan viinitarhassa olin hengenpelastaja 9: stä viiteen, sitten bussipysäkki ja sous-chef klo 5.30-12.30.”

Ensimmäinen auto
“Vuoden 1990 maroon Volvo. Minulla on taipumus maailmalle. “

Ensimmäinen muoti läpimurto
“Kun olin seitsemännellä luokalla, ostin tämän todella pelottavan nahkavälin. Käytin myös sitä.”

Ensimmäinen ihastus
“Minulla oli mallivaihe, sitten Alyssa Milano ja Christina Applegate. Mutta olin rakastunut Martha Plimptoniin. “

Ensimmäinen näyte
“Minä rakastan nähdä naisen kaulan tai kaulahyllyn takana, nämä alueet ovat hyvin seksikkäitä, en ole kiinnostunut naiselle, joka näyttää kaiken irti, mutta haluaisin tietää, että jos olisimme yhdessä suhteessa, Olisin ainoa, joka saa jakaa läheisyyden. Vaatteet, jotka osoittavat vain tarpeeksi ovat parhaita. “

Ensitreffit
“Ole hämmentävä ja hölmöinen aluksi ja sitten seuraa illallinen-ja-elokuva-asia. Tee jotain aktiivista ja alkuperäistä.”

Ensimmäinen suudelma
“Olin ystäväni syntymäpäiväjuhlissa keilahalli ja tämä tyttö tarttui minuun, vei minut ulos, työnsi minut autoa vasten ja tarttui kielensä alas kurkuni. Olin kahdeksannella luokalla. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 + = 44

map