Hitto, Jonah Hill näyttää sopivaksi viime aikoina – Tarkastele hänen melkein tuntematon ulkoasu

Jonah Hill ei ole koskaan näyttänyt asentajaa. 33-vuotias näyttelijä havaittiin N.Y.C. lauantaina yksinkertaisella sinisellä t-paidalla ja musta farkuilla, emmekä melkein tunnustaneet häntä.

Hill osoitti huomattavasti hoikkaimman hahmon, vilkuttaen hänen hauensa ja vyötärönsä rintakehän tiukkaan. Näyttelijä pariliitos hänen muodikasta ulkoasua joitakin seksikäs kasvojen hiukset, käsiraudoissa farkut ja valkoiset lenkkarit. Hitto, Jonah.

Jonah Hill
Mega-virasto

 

Näyttää siltä kuin hänen 21 hyppykatu tähti Channing Tatumin neuvo on maksanut. Aiemmin tänä vuonna hän kertoi Jimmy Fallonille Tonight Show että hän toi ulos hänen ystävänsä kanssa kysymystä hänen kunto rutiinia saatuaan 40 kiloa elokuvan. Hill, kuvassa alla, joka menisi oikeuteen toukokuussa 2017, kertoi tarinan myöhään illalla televisiosta.

 

Jonah HIll - Fit - Embed -1
Bauer-Griffin / Getty

“Sain painon tässä elokuvassa Sota-koirat ja sitten halusin saada parempaa muotoa, joten soitin Channing Tatumille ja sanoin: “Hei, jos söin vähemmän ja menen kouluttajalle, saanko parempaa muotoa?” Ja hän sanoi: “Kyllä, sinä tyhmä äiti – tietenkin, sinä. Se on kaikkein yksinkertaisin asia koko maailmassa “,” hämmästytti Hill, joka nähdään alla huhtikuussa 2017.

 

Jonah HIll - Fit - Embed -2
Tal Rubin / Getty

RELATED: Amazing Wall Streetin susi Reunion tapahtui Leonardo DiCapiron ja viinin kanssa

Hän on myös pitänyt ruoka -lehden ja lähettänyt sen lääkärillensä auttaakseen häntä laskemaan punat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 2 =

map