Hip-isä Prince William tuntee sosiaalisen median epärealistisista kauneusstandardeista

Prinssi William ei ole säännöllinen isä, hän on viileä isä. Siksi, kun hän yllättänyt oppilasryhmää Lontoon Burlington Danes Academy -tapahtumassa torstaina, hän toi esiin täysin modernin ongelman: epärealistiset kauneusstandardit sosiaalisessa mediassa.

Yksikään vieras ei itse tutkinut (erityisesti otsikoita hänen harvennus hiukset), hän tarjosi joitakin viisaita sanoja teini-ikäisille. “Olen huolissani teistä tytöistä”, hän sanoi mukaan Ihmiset. Hän kehotti heitä välttämään painostusta, jotta he olisivat sopusoinnussa näiden epäkäytännöllisten ihanteiden kanssa, ja keskustelivat siitä, mihin tapaan se voi viedä mielenterveydelle.

Prinssi William
Arthur Edwards / AFP / Getty Kuvat

Kuninkaallinen kosketti myös cyber-kiusaamista ja myönsi, mitä me kaikki voisimme ajatella hänen viestintätaidoistaan: He eivät ole yhtä hyviä kuin Gen Z: n. “Jollei sinä täsmää oikein, en ole parasta punctuaatiolla, enkä ole kielioppipoliisi – voit lukea sitä 100 eri tavalla”, hän sanoi loukkaavista tunteista tekstien ja sosiaalisen median kautta.

Liittyvät: Alicia Vikander Sat Seuraavana Prinssi William viihdyttelee ja valitsi hilpeä keskustelun aihe

Toinen ajatus, ehkä hän ei ole niin lonkka kuin uskoimme. “Sukupolvenvaihdossa on sellaista … emme tiedä, miten vastata”, William myönsi vanhempien tietämyksestä sosiaalisen median alustoista, kuten Facebookista.

Odota kunnes prinssi George ja prinsessa Charlotte tulevat heidän teini-ikäisilleen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 5 =

map