Hilary Swank uudistaa “Athleisure” uudella vaatetuslinjallaan

Hilary Swank ei koskaan tiennyt, että hän halusi olla suunnittelija. Kasvaessaan hänellä oli unelmia olla eläinlääkäri, astronautti, ja kahdeksan vuoden ikäisenä näyttelijä – ja loput, kuten he sanovat, on historiaa. Mutta suunnittelija? Ei, hän ei koskaan tiennyt, että hän aikoi käynnistää yhden päivän omalla vaatetuslinjallaan. Ja vielä kaksi Oscar-palkintoa voittaa myöhemmin, 42-vuotias näyttelijä on löytänyt itsensä tuotemerkin johdolla, joka lupaa toimittaa “korkean suorituskyvyn vaatteita täyttää huippumuotia” kutsutaan Mission Statement. 

“Noin kymmenen vuotta sitten tajusin, ettei markkinoilla ollut mitään sellaista, joka voisi viedä minut harjoittelusta aamulla loppupäivän ajaksi, mutta olin vain liian kiireinen, jotta elokuvista olisi aina aikaa keskittyä mihinkään muuten “, Swank kertoo meille. “Mutta kun isäni sai keuhkojensiirron ja olin hänen ainoa talonmies, se oli ensimmäinen kerta, että olin viettänyt kauemmin kuin 12 viikkoa yhdessä paikassa, joten kun huollettaisiin isäni, minulla oli tämä tilaisuus, jossa minulla oli aikaa istua ja keskittyä tähän haluun nähdä tämä toteutuu. ” 

Swankin alkuperäiskäsityksestä lähtien kymmenen vuosikymmenen aikana hän tietää, että pieni liikunta nimeltään “athleisure” on otettu pois, mikä on lähinnä hänen näkemänsä tiivistetty sanaan. Mutta hänen mielestään kukaan ei ole aivan naulonut sitä. “Syy, miksi sanon tämän, koska kaikki näyttävät siltä, ​​että he ovat harjoitteluvaatteita, mutta en yritä muuttaa jotain, mitä ihmiset voivat jo rakastaa”, hän sanoo. “Mutta otan sen seuraavalle tasolle vaihtoehtoisella tavalla, joka on mukava ja tyylikäs, joka ei ole siellä. Olen itse keksinyt uuden termin:” esteettinen kuluminen “.”

Hilary Swank Clothing Line 1
Brian Bowen Smith

RELATED: Claudia Schiffer esittelee ensimmäistä kertaa muotikokoelmansa

Ja aivan kuten se kuulostaa, esteettinen kuluminen tarkoittaa erittäin toimivia malleja, jotka ovat sekä korkean käytettävyyden että esteettisen. Kaikki on koneella pestäviä, mukaan lukien nahkakappaleet (Swank epäonnistui tästä) ja Swanskin sanoo, että Swanski on niin pehmeä, että se on kuin pilvessä. Hän myös hankki Pariisista huipputekniikan nelijalkaiset stretch-kankaat, jotka on sulautettu yhteen niin, että ne ovat saumattomia (kuten, he eivät koskaan repeä tai hajoa). Ja myös huputut nahkatakit on suunniteltu todellisiksi moto-takkeiksi, takana takana on tuuletus ja tilaa liikkumiselle – täydellinen, jos haluat työskennellä pyörällä. 

“Aktiivinen on kuin juomavesi tai hengitysilma, se on minulle perustavanlaatuinen”, hän sanoo. “Ja löysin, että nykypäivän naiset ovat nyt kiireisiä, pudottavat lapset pois koulusta, menevät kokouksiin, hoitavat asiat ja heillä ei ole aikaa muuttaa.”

Hilary Swank Clothing Line 2
Brian Bowen Smith

Ja brändi rohkaisee toimimaan useammalla kuin yhdellä Swank sanoo, että hän nimitti brändinsä “Mission Statement” muistuttamaan ihmisiä aina olemaan yhteydessä heidän henkilökohtaiseen tehtäväänsä ja tulla heidän täydelliseksi todeksi itselleen. “Ihmiset, jotka ovat säilyttäneet vastoinkäymiset, on yksi suurimmista inspiraatioistani, hän sanoo.” Halusin siis korostaa naisia ​​ja heidän tarinoitaan sivustolla, jotta voimme yhdessä yhdessä inspiroida toisiaan ja tietää, että emme ole yksin meidän kamppailuissamme. ” 

Mission Statement -vaatemallisto on saatavana tänään osoitteesta missionstatement.com. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 − = 64

map