Hilary Duff näyttää Body-Shamersin vielä toisen bikini-gramman

Hilary Duff on ollut karkea pari viikkoa. Tyttö ei näytä ottavan lomaa ilman vahingossa luomaan mediaa sekoita.

Heinäkuun lopulla näyttelijän L.A.-koti oli murtautunut, kun hän oli Kanadassa 5-vuotiaan poikansa Lucon kanssa. Tuskin viikon kuluttua Duff teki voimakkaan lausunnon Instagramista, kun hänen ruumiinsa kommentoi hänen ruumiinsa verkossa, kun hän ja Luca viettivät aikaa yhdessä rannalla Havaijilla.

Lähetän tämän kaikenikäisille nuorille tytöille, naisille ja äideille. Nautin lomasta poikani kanssa pitkän ampumavälin jälkeen ja ollakseni poissa häneltä viikon ajan kerrallaan näinä kuukausina. Koska verkkosivustot ja aikakauslehdet pitävät toisistaan ​​mainettaan “kuuluisia puutteita” – minulla on ne! Keho on antanut minulle elämän eniten lahjan: Luca, 5 vuotta sitten. Olen kääntymässä syyskuussa 30 ja ruumiini on terve ja saa minua missä minun on mentävä. Naiset, voimme olla ylpeitä siitä, mitä meillä on, ja lopeta tuhlaamatta arvokasta aikaa päivässä, toivomme, että olimme erilainen, parempi ja epäoikeudenmukainen. Sinä (tiedät kuka sinä olet!) Jo osaa pilata hyvää aikaa, ja nyt olet myös ruumiinloukkaajia. #kissmyass ��✌��

Hilary Duffin (@hilaryduff) jakama viesti

nuoremmat tähden kehon positiivinen viesti vastasi fanien kanssa, ja hän sai tukea ulos tulostaan, koska hän laati tekstinsä alle viikkoa sitten.

Mutta ole varma, Hil ei ole vain tekemässä lehdistöystävällisiä lausuntoja ja tukemalla lupauksiaan – 29-vuotias harjoittaa sitä, mitä hän saarnaa.

Keskiviikkona Duff lähetti toisen bikini-pukeutuneen valokuvan – tämä on mustavalkoinen peili-selfie, pienet bikinit pohjaan näkyvissä, kun hänen ylhäältä puolet oli piilotettu kukkakuorien alla. “Mukana”, näyttelijä kuvattu tyylikäs kuva, näennäisesti viettelevästi hänen pelin muuttuva Instagram lausuma.

Sisään päin

Hilary Duffin (@hilaryduff) jakama viesti

RELATED: Hilary Duff käytti tämän uimapukuun kuvan Shut Down Body-Shamers

Se on oikein, kaikki: Hil pitää ne bikinit kuvat tulevat (kuten hänen pitäisi)! Olet todellinen inspiraatio, Duff.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

99 − 92 =

map